Seneste nyt

Christiansson: Klubben føles som en stor familie

af

Victor Christiansson er ny i NFC-truppen, og han er allerede faldet godt til i Nykøbing FC-familien.

For kort tid siden blev svenske Victor Christianssons prøveophold vekslet til en tre-årig aftale med Nykøbing FC.

Efter underskriften blev sat, var Victor naturligvis rigtig glad for, at opholdet i klubben nu er blevet forlænget betragteligt.

– Det er rigtig fedt, at jeg nu er Nykøbing FC-spiller. Setuppet omkring klubben tiltaler mig rigtig meget, for nu kan jeg bruge alt mit fokus og min energi på fodbold, siger Christiansson, der har været vant til at pendle til træning fra Malmö til BK Frem i Valby.

Den svenske midtbanespiller har allerede været i klubben i et par uger, og her er han hurtigt faldet godt til.

– NFC er en rigtig professionel klub, hvor man hurtigt kommer til at føle sig som en del af familien. Det er nemt at falde til, for alle vil virkelig bare en det bedste, fortæller Christiansson.

Victor Christiansson kommer til klubben efter to år i BK Frem, og selvom, at han var glad for sin tid i Valby, kan han godt mærke, at tempoet er højere i NFC.

– Niveauet i Nykøbing FC er rigtig godt, og tempoet er også noget højere, end hvad jeg er vant til. Der er mange dygtige spillere i truppen, og jeg kan mærke, at det er med til at skærpe mig og videreudvikle mig hver dag, siger han inden, at han fortæller om sine ambitioner i NFC.

– Jeg vil være med til at hjælpe klubben tilbage i 1. division. Det bliver ikke nemt, når der kun er én oprykker, men jeg synes helt sikkert, at vi har kvaliteten til at være med oppe omkring toppen, slutter han.