Seneste nyt

Christensen: Vi skal give mere af os selv

af

Søren Christensen er skuffet over gårsdagens første halvleg mod Thisted, men mener samtidig også, at anden halvleg lover godt for fremtiden.

I går blev det til et skuffende 1-2-nederlag hjemme mod Thisted i en kamp, hvor anden halvleg var betydeligt bedre end første.

Nykøbing FC’s midtbanekreatør Søren Christensen var da også skuffet over præstationen i første halvleg.

– Jeg synes, at vi spiller en katastrofal første halvleg. Vores udtryk var rigtig dårligt, og vi skal bare give meget mere af os selv. Vi må som minimum kræve af hinanden, at vi præsterer på et mere intenst niveau, end det vi gjorde i første halvleg.

– Vi skal være meget hårdere, og anden halvleg er jo også et udtryk for, hvor meget mere vi har at give af os selv. Det gør kun resultatet så meget desto mere skuffende, fortæller Søren Christensen.

I anden halvleg sad Nykøbing FC tungt på kampen, og det blev da også til mange store chancer. Christensen var efter kampen da også mere tilfreds med indstillingen i de sidste 45 minutter.

– Jeg er tilfreds med vores udtryk i anden halvleg, og vi skaber også nok chancer til at vinde kampen. Det ændrer dog ikke på, at første halvleg var uacceptabel, slutter Christensen.

Næste opgave for Søren Christensen og Nykøbing FC er søndag, hvor Vendsyssel FF venter på udebane.