Seneste nyt

Christensen: Det bliver vanvittigt fedt med tilskuere

af

Søren Christensen glæder sig ligesom resten af holdet og klubben til, at vi endelig kan tage imod tilskuere igen på lørdag.

Lørdag d. 1. maj klokken 15:00 fløjtes der op for den vigtige hjemmekamp mod AB Tårnby, men modsat mange af sæsonens øvrige kamp, bliver det ikke for gabende tomme tribuner.

Tilskuerne vender nemlig retur til CM Arena, og det er noget, der i den grad glæder Søren Christensen.

– Fodbold uden fans er bare ikke det samme, så det er vanvittigt fedt, at vi nu endelig kan byde tilskuerne velkommen tilbage. Vi har mærket savnet af vores fans inde på banen, så der er ingen tvivl om, at det kommer til at give nogle ekstra procenter, siger Søren Christensen.

Sidste weekends kamp var ligeledes med tilskuere, og selvom det var på udebane, nød spillerne, at der kom energi fra lægterne.

– Det var dejligt at der kom lyd fra tribunerne. Det giver kampen en anden nerve, og selvom det var på udebane, så gav det os ekstra energi til at komme tilbage og vinde kampen. Nu glæder vi os bare til at mærke energien fra egne tribuner, og jeg håber virkelig, at folk vil leve med i hver en tackling, hver en sprint og alt, hvad vi foretager os inde på banen for at tage de tre point. Vi glæder os helt vildt til den her kamp, slutter Christensen.

Husk at købe billet til morgendagens kamp inde på nfc.eventii.dk. Køber du billetten digitalt sparer du 25,- kr. på voksenbilletter.

Husk ligeledes, at der er krav om coronapas for at komme ind i CM Arena og at vi opfordrer til, at man kommer i god tid, da alle der køber billet i indgangen skal noteres ved navn, e-mail og telefonnummer.

Læs mere om restriktionerne her.