Seneste nyt

Chris Thorsheim: Kan stadig udvikle mig i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC og Chris Thorsheim forlængede i dag samarbejdet til udgangen af 2020, og det glæder amerikaneren, der stadig føler, at han kan udvikle sig i NFC.

Der var stor gensynsglæde, da Chris Thorsheim torsdag morgen atter var at finde i NFC Syd.

Backen har indtil nu ikke været en del af træningen, men efter kontraktforlængelsen i dag, er han atter klar til at tørne ud i NFC-trøjen og til som altid at give sig maksimalt til træning.

Selv glæder Thorsheim sig over at være tilbage i den klub, hvor han føler sig hjemme og som ifølge ham selv har været med til at udvikle ham meget over de seneste tre år.

– Jeg har været her i tre år, og Nykøbing FC har været mit hjem væk fra mit rigtige hjem. Jeg elsker måden vi spiller fodbold på, og jeg føler, at NFC er en klub, der kan komme rigtig langt og tage tingene til et nyt niveau.

– Nykøbing FC er helt sikkert en klub, hvor jeg stadig kan udvikle mig. Der er gode trænere, gode folk omkring holdet og der er højt niveau i truppen. Klubben og drengene på holdet er ambitiøse, og det er noget, som jeg vægter rigtig højt. Der er en særlig vindermentalitet i klubben, og det mærker man hver dag til træning, siger Thorsheim.

Thorsheim er allerede i dag tilbage på træningsbanen, og her er han klar til at fortsætte, hvor han slap, da truppen gik på ferie i december.

– Jeg har holdt mig i gang i pausen, og normalt plejer jeg at have rigtig godt styr på formen. Jeg glæder mig til at komme tilbage i træningsmiljøet, og så begynder det hårde arbejde herfra.

– Det er som at komme hjem til sin familie. Jeg er utrolig glad for at være tilbage, og jeg glæder mig til at fortsætte det hårde arbejde med alle drengene, slutter han.

Chris Thorsheim og resten af truppen har første træningskamp på lørdag, hvor modstanderen er FC Nordsjælland. Kampen spilles 13:00 i Right to Dream Park.