Seneste nyt

Chris Thorsheim fortsætter i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Chris Thorsheim fortsætter i Nykøbing FC.

For små to år siden kom Chris Thorsheim til Nykøbing FC fra Middelfart, og sidenhen er amerikaneren blevet en vigtig del af hele Lolland-Falsters hold.

Det er derfor en stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at Chris Thorsheim netop har underskrevet en kontraktforlængelse gældende til udgangen af 2019.

Sportsdirektør Claus Jensen udtaler;

– Chris har været igennem en meget positiv udvikling i sin tid i Nykøbing FC og med sin ærgerrighed, har han rykket sig i alle facetter af spillet og samtidig leveret mange stærke præstationer. Vi er meget glade for kontraktforlængelsen, hvorfor vi nu fortsat kan råde over Chris og holde den stærke konkurrencesituation vi har omkring alle positioner i truppen, siger Claus Jensen.

Med forlængelsen af Chris Thorsheims kontrakt, er samtlige spillere med udløb ved udgangen af 2018 blevet forlænget, hvorfor kontinuiteten er sikret frem mod et historisk spændende forår for fodbolden på Lolland-Falster.

Der er derfor stor grund til optimisme frem mod anden halvdel af NordicBet Ligaen.

– Med mange nye ansigter inde i sommerens vindue, blev vi mere samspillet og hele tiden dygtigere som hold igennem efteråret. Med Chris inde er truppen på plads, og vi har en kæmpe tro på, at vi bliver endnu stærkere i foråret, som vi glæder os enormt til at komme i gang med, slutter sportsdirektøren.

Født: 30. juni 1994 (24 år)

Tidl. klubber: Bucknell Bison, NY Red Bull U23, Middelfart.

NFC-statistik: 55 kampe/2 mål.