Seneste nyt

Cheftræneren: Vi spillede for at opnå og ikke undgå

af

Brian Rasmussen var efter kampen ærgerlig over, at det kun blev til ét point i dagens kamp, men roste samtidig spillernes indstilling og mandsmod.

Det blev til en deler, da Nykøbing FC søndag eftermiddag hjemme i CM Arena tog imod Fremad Amager.

2-2 stod der på måltavlen efter kampen, og det var efter et opgør, hvor NFC to gange havde kæmpet sig tilbage efter at have været bagud.

Cheftræner Brian Rasmussen ærgrede sig efter kampen over, at det ikke var blevet til tre point, men fremhævede samtidig spillernes gode moral og mod efter en resultatmæssig svær periode.

– Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi kun får ét point, men jeg er tilfreds med spillerne, der gav alt, hvad de havde i sig i dag.

– Vi spillede for at opnå og ikke for at undgå. I dag synes jeg, at det er sort uheld, at vi ikke vinder, men som jeg også har sagt til drengene, så er der bare perioder, hvor outputtet ikke altid matcher indsatsen. Vi må bare blive ved med at knokle, og jeg er mega optimistisk ift. kampen på fredag mod Kolding, siger Brian Rasmussen.

Selvom Brian Rasmussen er glad for, at hans drenge gang på gang formår at kæmpe sig tilbage i svære kampe, så ser han dog gerne, at det på fredag er Nykøbing FC, der tager teten.

– Vi viser ofte den her kæmpe moral ved at komme tilbage i svære kampe, og det er selvfølgelig fantastisk. Men det skal ikke blive en vane. Nu skal vi have en god start på fredag, og så skal vi ud og have de tre point, slutter cheftræneren.

Nykøbing FC møder Kolding IF på fredag kl. 18:00.