Seneste nyt

Cheftræneren: Vi skal kigge os selv i spejlet i aften

af

Brian Rasmussen var langt fra tilfreds med dagens indsats mod FC Roskilde, som han allerede glæder sig til at revanchere i næste weekend.

Det blev ikke en dag til historiebøgerne, da Nykøbing FC søndag eftermiddag tabte med 3-1 til FC Roskilde.

Efter kampen var cheftræneren dog heller ikke tilfreds med dagens indsats.

– Der er mange elementer, der gør, at vi fortjent taber kampen i dag. Hovedårsagen var dog, at folk ikke var, hvor de skulle være og leverede den indsats til enheden, som det kræver. I dag fik vi at mærke, hvad der sker, hvis vi ikke er der 100 %, og det skal ikke ske igen, siger Rasmussen, der dog samtidig er fortrøstningsfuld omkring holdets generelle udtryk.

– Efter i dag er der forhåbentlig ingen der er i tvivl om, hvad det kræver fra os, hvis vi skal vinde i den her række. Jeg synes, at vi i de hidtidige kampe har haft et fantastisk udtryk i størstedelen af tiden, og det ser jeg frem til at se fra gutterne igen allerede i næste weekend.

Alle på og omkring NFC var naturligvis skuffede over dagens kamp, og Brian Rasmussen er da også tydelig omkring, hvad han forventer af holdet og udtrykket i den kommende uge.

– Nu har jeg heldigvis selv spillet, så jeg har også prøvet de her dage, hvor det hele ramler. Det var ikke godt nok i dag, og vi skal alle hjem og kigge os selv i spejlet.

– Når det er sagt, og vi lige har fået slugt den her, så er der kun én vej og det er fremad. Nu samler vi enheden Nykøbing FC igen, og så må vi lade eventuelle frustrationer gå ud over Vendsyssel i næste weekend, slutter han.

Næste opgave er netop mod Vendsyssel, og det er søndag d. 22. september kl. 14:00 i CM Arena.