Seneste nyt

Cheftræneren: Utrolig tilfreds med organisationen

af

Søndag blev det til 0-0 på udebane mod Viborg, og efter kampen havde Jens Olsen ros til sit mandskab for en koncentreret indsats.

Sæsonpremieren blev søndag eftermiddag vekslet til et enkelt point ude mod Viborg efter en flot indsats af Jens Olsens drenge.

Efter kampen var cheftræneren tilfreds med indsatsen, og specielt organisationen på holdet fik rosende ord med på vejen.

– Jeg er glad og stolt over den her præstation. Vi blev målt op mod en af rækkens absolut bedste hold, og jeg synes, at vi slap rigtig godt fra det.

– Vi har haft stor fokus på vores forsvarsspil, så jeg er utrolig tilfreds med, at vi i dag spiller til nul mod et dygtigt og stærkt hold som Viborg. Jeg er enormt glad på spillernes vegne – de gjorde det rigtig godt , og jeg synes, at vi var meget stærke i vores organisation og på det med at være der for hinanden, fortæller cheftræneren.

Gustav Kjeldsen fik debut i det centrale forsvar, og Jens Olsen havde efter kampen stor ros til den 19-årige forsvarsspiller.

– Jeg roste Gustav inde i omklædningsrummet efter kampen, fordi han spillede en rigtig god kamp. Det er jo en helt ung dreng, der går ind og er med til at styre forsvaret. Han er super stærk i luften, i sine aktioner frem i banen og han lyste generelt rigtig meget op derinde. Han kommer til at give os rigtig meget.

– Vi har en konkurrencesituation i forsvaret, som vi ikke har haft før, og det er en stor fornøjelse, siger Jens Olsen.

Med pointet fik Nykøbing FC hurtigt fjernet nullet udfra pointkontoen, men selvom pointet kom på en af de sværeste udebaner i rækken, så vil cheftræneren trods alt ikke kalde starten for en ønskestart.

– Jeg vil ikke kalde det for en ønskestart – så skulle vi have vundet, og det føler jeg faktisk også godt, at vi kunne have gjort. Vi var oppe og true Viborg, men vi manglede lige den sidste fandenivoldskhed i de afgørende situationer. Når det er sagt, så er jeg selvfølgelig rigtig tilfreds med dagens resultat og ikke mindst præstationen, slutter Jens Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er næste søndag, hvor der venter en udekamp mod Thisted FC, der i dag ligeledes fik 0-0, da de besøgte Silkeborg IF.