Seneste nyt

Cheftræneren: Utilfreds med energiniveauet

af

Onsdag aften blev det til et 3-2-nederlag til FC Fredericia, og efter kampen var cheftræner Jens Olsen meget lidt tilfreds med præstationen, som han betegner som værende under niveau.

Med en måneds forsinkelse blev hjemmekampen mod FC Fredericia onsdag aften spillet. Gæsterne fra Monjasa Park endte med at tage en 3-2-sejr, og ifølge cheftræneren havde Nykøbing FC da også en off-day.

– Jeg er utilfreds med den energi, som vi lagde for dagen. Vi var slet ikke i kampen, og vi var slet ikke undervejs. Vi havde generelt en rigtig dårlig dag, og det var meget få spillere, der gjorde det godt. Samtidig møder vi så et rigtig godt hold, der virkelig sætter sig på os, og så er det jo logik, at man ender med at tabe, siger Jens Olsen.

Jens Olsen var efter kampen ganske klar i spyttet omkring sin holdning til præstationen, og cheftræneren fik da også overfor sine spillere gjort denne klar.

– Det tåler nærmest ikke at blive gentaget, hvad jeg sagde til drengene efter kampen. Jeg er meget lidt tilfreds med præstationen, og det var simpelthen bare under vores niveau, det som vi leverede.

– Vi taber på tre standardsituationer, hvor vi bare ikke er klar. De har også en masse andre muligheder, men man føler lidt, at vi taber på nogle fejl, som vi ikke plejer at lave – det er rigtig ærgerligt, slutter Olsen.

Nykøbing FC har heldigvis muligheden for at komme hurtigt op på hesten igen, da der allerede er kamp søndag. Her gæster HB Køge Nykøbig F. Idrætspark.