Seneste nyt

Cheftræneren: Stolt af drengenes moral

af

Brian Rasmussen er tilfreds med dagens 2-2-resultat mod topholdet fra Fredericia og roser NFC-drengenes høje moral på trods af modgang.

Det var intenst i Monjasa Park, da det søndag eftermiddag blev til 2-2 mod NordicBet Ligaens førerhold fra FC Fredericia.

Nykøbing FC spillede en forrygende første halvleg, hvorfor holdet da også gik til pause med 1-0, men i de sidste 45 minutter kom holdet under pres og måtte slide et 2-2-resultat hjem.

Cheftræner Brian Rasmussen var hele følelsesregistret igennem, da både småskader og kontroversielle dommerskøn var imod NFC. Han roser derfor sine drenge for at holde hovedet koldt og få et point med hjem.

– Jeg synes, at vi fortjent får noget med fra kampen i dag. Vi har rigtig meget imod os i dag med et par straffespark og et par tvungne ændringer i defensiven, men alligevel rejser vi os, som den enhed vi er og får point med hjem. Jeg er stolt af drengene i dag og ikke mindst Jannich Storch, der selvfølgelig er utrolig kampafgørende for os i dag med sine to straffesparksredninger.

– Vi starter kampen rigtig godt. Vi holder vores aftaler, og vi dominerer også kampen i første halvleg. Vi kommer lidt skidt ud til anden halvleg, hvor Fredericia får momentum. Jeg synes ikke, at vores anden halvleg er god, men alligevel får vi noget med fra en svær udebane, og det synes jeg er rigtig flot, siger Brian Rasmussen, der hæfter sig ved, at holde nu er ubesejrede i tre kampe.

– Det skal ikke undervurderes, at vi nu er ubesejrede i tre kampe. Det giver rigtig meget til moralen, og det er helt sikkert noget, vi tager med os til næste weekend mod FC Roskilde, slutter træneren.

Næste opgave er netop mod FC Roskilde, der venter på udebane næste søndag kl. 13:45.