Seneste nyt

Cheftræneren: Ros til drengene for aldrig at give op

af

Nykøbing FC var lørdag eftermiddag bagud tre gange, men formåede alligevel via høj moral at få et point med hjem fra Skive.

Det er aldrig nemt at komme til Skive, hvor hjemmeholdet er garant for hårde tacklinger, fysisk spil og benhård fight.

Lørdag eftermiddag var det dog Nykøbing FC-drengene, der vil blive husket for en ’never say die’-attitude, da de fik point med hjem til Lolland-Falster på trods af, at de havde været bagud hele tre gange.

Cheftræner Brian Rasmussen stod efter kampen med en ambivalent følelse, men roste alligevel sine drenge for god moral.

– Jeg står med en mærkelig følelse lige nu. Vi lavede tre mål på udebane, og det burde jo være nok til at vinde, men omvendt så er vi bagud tre gange og formår alligevel at komme tilbage. Det viser høj moral, og det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med. Vi ville selvfølgelig godt have haft alle tre point, men når man er bagud tre gange og alligevel kommer tilbage, så må man måske også bare erkende, at et enkelt point er OK. Jeg vil gerne rose drengene for aldrig at give op og bare mose på, siger Brian Rasmussen.

Nykøbing FC havde de største muligheder for at afgøre kampen, men et reddet forsøg på stregen forblev det tætteste NFC kom på sejren.

Marginalerne var derfor ikke med Brian Rasmussens hold, men cheftræneren holder fokus på, at det hårde arbejde før eller siden udmønter sig i, at marginalerne går holdets vej.

– Det er lidt stolpe ud i øjeblikket, men sådan er det nogle gange i fodbold. Vi ved, at de perioder kommer, og at det i sidste ende bliver udlignet af perioder, hvor det omvendt er stolpe ind. Vi skal blive ved med at arbejde stenhårdt – gør vi det, så kommer vendepunktet også, og det må gerne blive allerede næste søndag mod Fremad Amager, slutter Rasmussen.