Seneste nyt

Cheftræneren: Et rigtig fint afsæt

af

Jens Olsen glæder sig over dagens 3-2-sejr over AB, som han mener giver et rigtig godt afsæt frem mod sæsonpremieren om 14 dage mod Viborg.

Forårets sidste træningskamp kastede lørdag eftermiddag en 3-2-sejr over AB af sig.

Resultatet glæder cheftræner Jens Olsen, der dog mener, at kampen gik han og blev en rodet omgang for begge mandskaber.

– Jeg synes, at vi kom ud til nogle forhold, der måske var lidt svære ift. banens beskaffenhed. Begge holds ville spille hurtigere end de magtede i dag, og det betød også, at det blev en meget rodet affære.

– Til gengæld glæder jeg mig over vores indstilling og attitude, der var meget bedre end mod Holbæk i sidste weekend. Det er en basisting, der bare skal være i orden hver gang, og det har vi også snakket om i løbet af ugen. Så det var godt at se, at det var markant bedre i dag, siger Jens Olsen.

På trods af kampens til tider rodede udtryk, endte det hele med en 3-2-sejr til Nykøbing FC. Et resultat, der ifølge cheftræneren er med til at give hans mandskab et godt afsæt frem mod sæsonstart.

– Det er vigtigt, at vi vinder i dag – det vil vi jo altid gerne, så det er meget positivt, at vi på trods af at have været bagud to gange lykkes med det.

– AB er et meget kompetent hold, så det er et rigtig fint afsæt, vi får med os i dag frem mod første turneringskamp, fortæller Olsen, der alt i alt er tilfreds med opstarten.

– I den første del af opstarten spillede vi rigtig godt, hvorimod det måske ikke har været lige så prangende i de seneste kampe. Vi ved også godt, at når man er inde i denne fase af opstarten, så vil man gerne snart ud og spille nogle kampe om point, så vi skal nok være parate, når vi når til Viborg-kampen om 14 dage. Jeg synes, at vi er i en rigtig fin forfatning, slutter cheftræneren.

Næste opgave for Jens Olsens mandskab er forårspremieren d. 4. marts ude mod Viborg FF.