Seneste nyt

Cheftræneren: Pokalturneringen er noget specielt

af

Brian Rasmussen forventer en klassisk pokalkamp i HB Køge, hvor det på forhånd er svær at pege på en favorit.

HB Køge venter i Sydbank Pokalens 3. runde, når Nykøbing FC i aften besøger Capelli Sport Stadion i Køge.

Holbæk og Ledøje-Smørum er indtil videre blevet sendt ud af turneringen, men nu venter divisionskollegerne fra HB Køge, hvem vi traditionelt spiller tætte kampe mod.

Cheftræner Brian Rasmussen forventer da også en ny tæt duel om videre avancement.

– HB Køge er jo en modstander, som vi har mødt mange gange over de seneste sæsoner, så det er to hold, der kender hinanden rigtig godt. Det plejer at være nogle tætte kampe, og det er præcis, hvad jeg forventer igen i dag. Vi skal være klar fra start, og have fokus på vores eget niveau, for rammer vi det, jamen så tror jeg også på, at vi står i 1/8-finalen efter kampen.

– Vi glæder os til at komme ud og spille den her kamp. Pokalturneringen er noget specielt, og man ved på forhånd, at det er knald eller fald, hvor marginalerne kan blive afgørende. Der er nærmest garanti for stor dramatik samt underholdning, og det er jo det, vi lever og ånder for. Det bliver helt sikkert en fed kamp, slutter cheftræneren.

Der er kampstart klokken 19:00, og du kan som altid følge kampen via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.

Helt ekstraordinært, kan du dog igen i denne runde af Sydbank Pokalen lytte til hele kampen på P3, hvor LIGA følger Nykøbing FC’s færd i turneringen.