Seneste nyt

Cheftræneren hylder fællesskabet: Stolt af drengene og ros til fansene

af

Brian Rasmussen var efter dagens 3-1-sejr over HB Køge yderst tilfreds med både sit hold og tilskuerne i CM Arena.

Nykøbing FC kunne ikke have ønsket sig en meget bedre start på sæsonen, da HB Køge i dag blev sendt hjem med et 3-1-nederlag efter en forrygende indsats.

Den debuterende cheftræner Brian Rasmussen var da også svært tilfreds med indsatsen og ikke mindst det udtryk, som spillerne bragte med sig på banen.

– Vi kunne ikke have fået en meget bedre start. Målet i dag var at få tre point og komme godt fra land, fordi vi synes virkelig, at vi er et godt sted, og det fik vi også bevist i dag.

– Som jeg sagde til drengene i omklædningsrummet efter kampen, så er der ingen, der fortjener den her sejr mere end dem. De gør ret i at være glade for sejren, men jeg er lige så glad for den rejse, vi har haft hen mod den. Vi er langt fra i mål, men man skal huske at nyde de små sejre, og jeg synes, at vores udtryk, samt den måde vi vinder kampen på er utroligt stærk. Jeg er meget stolt af drengene, siger Rasmussen.

Brian Rasmussen har haft stor fokus på sammenholdet på ikke blot holdet, men også mellem truppen og fansene. Cheftræneren glæder sig over dagens opbakning, der understregede, at vi er en enhed i CM Arena.

– Jeg er meget tilfreds med holdet i dag. Vi viser et kæmpe sammenhold, og vi får også bevist noget af det, som vi har snakket meget om, nemlig at vi er en enhed. Vi er 23 spillere i truppen, der alle presser sig på startopstillingen, men vi skal huske på at det er en lang sæson, og at der er brug for alle. Det har alle taget til sig, og det er virkelig en fornøjelse, siger Brian inden, at snakken falder på fansene.

– Det var et kæmpe rygstød med tilskuerne i dag. De var den her berømte 12. mand, som man så ofte snakker om. De levede virkelig med i dag, og de skal vide, at vi kunne mærke det hele vejen igennem. Vi fik bevist, at spillerne, staben og tilskuerne er en enhed, og det er utroligt vigtigt for os. Fansene skal have stor ros for deres opbakning, slutter han.

Næste opgave for Nykøbing FC er søndag d. 4. august, hvor vi på udebane møder Vejle BK.