Seneste nyt

Cheftræneren: Gutterne ser skarpe ud

af

Jens Olsen glæder sig til weekendens to træningskampe, hvor flere store U-talenter igen vil få spilletid.

Der er fuld knald på opstarten i Nykøbing FC, hvor spillerne er godt på vej i form frem mod den spændende forårssæson, der sparkes i gang d. 3. marts med en udekamp mod Fremad Amager.

I weekenden spilles to træningskampe, og det vil ifølge Jens Olsen blive to kampe, hvor spillerne vil blive doseret nøje.

– Der er ingen tvivl om, at vi har trænet rigtig hårdt i de første tre uger af opstarten og at spillerne også godt kan mærke det. Sådan skal det også være her i opstarten. Vi vil derfor dosere spillernes spilletid over de to dage, og der vil også blive plads til en masse af vores masse unge talenter, som vi allerede fik en forsmag på i sidste weekends træningskamp, siger Jens Olsen inden, at han roser talenterne og deres respektive U-trænere.

– Jeg synes, at de helt unge drenge fik vist sig flot frem i sidste weekend. Der er helt sikkert stort potentiale på vores U-hold, og det er derfor helt naturligt for os fortsat at give vores lokale drenge en fornemmelse af, hvad det vil sige at spille på det her niveau. Det er godt for både spillernes og klubbens udvikling. Der skal også lyde en stor ros til vores U-trænere, der er virkelig dygtige til at klargøre de unge spillere til at tage det næste skridt i deres udvikling – det er også deres hårde og flotte arbejde, som vi høster af lige nu, siger Olsen.

Der bliver derfor rig mulighed for at se både divisionsspillere og talenter i aktion i weekendens kampe, og cheftræneren glæder sig da også til kampene.

– Vi glæder os helt vildt til at spille de her to kampe, og jeg glæder mig personligt til at få set alle i kamp igen. Gutterne har set rigtig skarpe ud i træningen, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi er på vej hen til et rigtig godt sted, slutter han.

Lørdagens kamp mod FCK U19 spilles 13:30, imens søndagens kamp mod HIK fløjtes op 12:00. Begge kampe spilles på kunstbanen i NFC Syd.