Seneste nyt

Cheftræneren: Glad på truppens og klubbens vegne

af

Jens Olsen var efter dagens sejr over Næstved glad for, at hans drenge kunne sende de mange fremmødte fans hjem med en sejr i bagagen.

Der var lutter glæde ansigter i Nykøbing FC-lejren efter dagens kamp mod Næstved, da det blev til en 4-2-sejr over arvefjenderne.

Også cheftræner Jens Olsen var efter kampen en glad mand.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for sejren, og jeg glæder mig især på truppen og klubbens vegne. Man kunne godt mærke, at det betød ekstra meget for fansene i dag, og der har været masser af god lir op til opgøret. Spillerne og klubben lever af kampe som den her, så det var rigtig dejligt, at vi kunne trække os sejrrigt ud af kampen, siger Jens Olsen.

Glæden over de mange tilskuere på stadion kunne træneren da heller ikke holde tilbage, og han håber, at mange nød kampen og vil komme igen til næste hjemmekamp i CM Arena, hvor hans drenge nok skal bestræbe sig på igen at score fire kasser.

– Det var sådan et rigtig typisk og intens arvefjendeopgør, og jeg er rigtig glad for, at vi formåede at trække det længste strå. Jeg er også glad for, at vi gav de mange fremmødte tilskuere en god og spændende kamp med masser af mål. Jeg håber, at de kommer igen næste gang – så skal vi nok gøre vores for, at vi scorer fire mål igen, siger Jens Olsen med et smil på læben.

Næste kamp i CM Arena er onsdag d. 10. oktober, når vi i Sydbank Pokalen tager imod Superliga-mandskabet fra Vejle BK.