Seneste nyt

Cheftræneren: Forruden er større end bakspejlet

af

Brian Rasmussen ser fremad forud for morgendagens hjemmekamp mod Viborg, som han forventer bliver en tæt en af slagsen.

I morgen går det igen løs i CM Arena, når Viborg FF kl. 14:00 gæster Sydhavsøerne.

Nykøbing FC skal rejse sig efter en resultatmæssig svær periode, og cheftræner Brian Rasmussen glæder sig til at vaske pletten fra sidste weekend væk.

– Dagen efter Fredericia-kampen var selvfølgelig ikke den sjoveste, men forruden er større end bakspejlet, og vi har analyseret på kampen samt arbejdet stenhårdt på at komme bedst muligt videre fra den kamp. Nu glæder vi os bare til at komme ud og bevise os selv i morgen mod Viborg, siger cheftræneren.

Fansene var mod FC Fredericia på et højt niveau,  og det er i høj grad også dem, som cheftræneren vil ud og spille for i morgen.

– Vi skylder fansene en god præstation. De var fantastiske mod Fredericia, og i morgen skal de virkelig kunne mærke, at vi sætter en ære i at repræsentere Nykøbing FC. De skal mærke, at vi ikke tager det at spille for landsdelen for givet. Jeg forventer ild i øjnene hele vejen rundt, og jeg forventer, at vi sammen med fansene giver Viborg en svær eftermiddag i CM Arena, siger en tydeligt stålsat cheftræner.

Balance skal give godt resultat

Nykøbing FC har siden sommeren 2017 spillet syv kampe mod Viborg, og her viser statistikkerne, at det har været helt lige. To sejre til hver, tre uafgjorte opgør og en målscore på 13-13 taler sit tydelige sprog om dette.

Cheftræner Brian Rasmussen forventer da også et tættere opgør, end senest vi spillede mod søndagens gæster.

– Senest vi mødte Viborg fik vi en lektion, men omvendt skal vi heller ikke langt tilbage for at finde en kamp, hvor de fik samme tur af os. Det er oftest tæt mod dem, og det forventer jeg også, at det bliver i morgen.

– Vi skal ud og have kampen over på vores præmisser, så vi ikke skal ud og forcere noget tidligt i opgøret. Vi skal spille offensivt, men ikke naivt, og vi skal finde den rette balance i vores spil. Lykkes vi med det, så kan vi godt få en rigtig god eftermiddag i CM Arena, slutter han.

Der er kickoff i morgen kl. 14:00 i CM Arena.