Seneste nyt

Cheftræneren: Det blev den afslutning, vi havde drømt om

af

Jens Olsen var stolt af sine drenge efter dagens fornemme 3-0-sejr over Viborg, der gav præcis den afslutning, som cheftræneren havde drømt om.

Man kunne næsten ikke have skrevet afslutningen på efterårssæsonen bedre, da det søndag eftermiddag blev til en knusende sikker 3-0-sejr hjemme i CM Arena over topholdet fra Viborg FF.

Efter kampen var cheftræner Jens Olsen yderst tilfreds med sit mandskab, der sikrede præcis den afslutning på efteråret, som man kunne have drømt om.

– Det blev den afslutning, som vi alle havde drømt om og håbet på. Det er altid den sidste kamp, man husker, når man går ud af en sæson, og vi havde en lidt skidt følelse efter Næstved-kampen, hvor vi egentlig følte, at vi præsterede fint uden at få noget med hjem. I stedet går vi fra efterårssæsonen med et klart bevis på, at vi kan præstere rigtig godt – også mod det allerbedste hold i rækken, siger Jens Olsen.

Nykøbing FC kom en mand i overtal kort inde i anden halvleg, og Jens Olsen var glad for at se, hvordan hans mandskab håndterede den situation.

– Vi løser situationen omkring det røde kort rigtig godt. Alle har jo en forventning om, at vi går ud og vinder, når vi pludselig er en mand i overtal, men man ser gang på gang, at en kompakt defensiv hos et mandskab i undertal er en hård nød at knække. Alligevel forvalter vi det super flot, og vi rykker Viborg godt rundt i defensiven. Det gør, at vi helt fortjent vinder 3-0, fortæller Olsen.

Den flotte sejr betyder, at Nykøbing FC overvintrer på 4. pladsen, og det giver ifølge cheftræneren en god ballast og enorm motivation forud for et utrolig spændende forår.

– Det er jo klart sjovere at ligge nummer fire end ni, men rækken er jo rasende tæt. Det giver dog en masse selvtillid, at vi har slået Silkeborg og Viborg hjemme i CM Arena her til sidst, vi har rækkens bedste forsvar og at vi også har fået fint gang i målscoringen. Det hele giver en god ballast og enorm motivation til at starte op igen efter nytår. Vi går et fantastisk spændende forår i møde, slutter Jens Olsen.

Spillerne går nu på en velfortjent juleferie inden, at de i starten af januar starter træningen op frem mod første forårskamp d. 3. marts ude mod Fremad Amager.