Seneste nyt

Cheftræneren: Det bedste hold på dagen vandt

af

Jens Olsen var efter dagens 2-1-nederlag til Vejle ærgrerlig over, at der ikke kom point med hjem til Lolland-Falster, men accepterede samtidig, at det bedste hold tog alle tre point.

Vejle BK gav søndag eftermiddag Nykøbing FC et snævert 2-1-nederlag.

I slutfasen pressede Nykøbing FC på for udligningen, og efter kampen var det derfor også en ærgerlig, men fattet cheftræner, der udtalte sig.

– Jeg står med en stor ærgrelse over, at vi ikke får noget med hjem. Jeg vil samtidig også gerne sige, at jeg synes, at det var det bedste hold på dagen, der vandt kampen.

– Jeg har dog rost spillerne for, at vi går ud og vinder anden halvleg, aldrig giver op og i det hele taget får lavet en kamp ud af det. Det var ikke så langt fra, at vi fik point med hjem i slutfasen, siger Jens Olsen.

Vejle havde i størstedelen af opgøret krammet på Nykøbing FC, og det skyldtes ikke mindst, at der ifølge Jens Olsen generelt manglede kvalitet i dagens aktioner.

– Vi kan tage med herfra, at vi melder os ind i kampen i anden halvleg. Vi får presset dem til sidst, og jeg synes immervæk, at vi skaber chancer til et eller to mål mere. Omvendt må vi dog også sige, at vi manglede kvalitet i nogle afgørende situationer – det gælder både defensivt og på banens sidste tredjedel i dag.

Vejle Stadion var velbesøgt søndag eftermiddag, og det gav en flot og hektisk ramme om opgøret. Selvom det blev til et nederlag, kan det unge NFC-mandskab dog godt tage noget med fra at spille i en sådan kulisse.

– Vi får rigtig meget ud af at spille en kamp i en kulisse, som den vi spillede i i dag. Det var en god oplevelse for vores unge spillere, og selvom der i dag var nogle, der blev stressede over det, så kan de tage det med sig videre og vokse som spillere, slutter Jens Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er lørdag, når Brabrand gæster CM Arena.