Seneste nyt

Cheftræneren: Der er ingen elevator til succes

af

Det er en svær periode for Nykøbing FC, men cheftræneren kalder på hårdt arbejde og sammenhold for at få vendt bøtten.

Det var en fattet cheftræner, der efter dagens kamp så tilbage på de 90 minutter, han netop havde været vidne til i CM Arena.

Der var ingen undskyldninger for nederlag til Fredericia, men derimod stor selvindsigt og fokus på, hvordan holdet kommer videre fra dagens opgør.

– Vi starter egentlig kampen fint, men så sker der det, som vi ellers har trænet benhårdt på hele ugen, og det er, at de scorer på et par dødbolde. Før det havde vi startet kampen præcis, som vi gerne ville, og vi havde god energi samt tro på tingene. Efter de to mål, så må vi dog bare sige, at det var op ad bakke, og at det ikke var godt nok.

– Vi kan ikke frasige os, at det ikke går som ønsket i øjeblikket og derfra, hvor vi er lige nu, er der kun én vej – og det er fremad via hårdt arbejde. Der er ingen elevator til succes, kun trapperne og der må vi tage et trin af gangen i øjeblikket. Det gør vi bedst sammen og via en stor indsats på træningsbanen. Vi ved, hvad vi skal arbejde med, og vi frasiger os absolut intet, siger Rasmussen.

Næste opgave for Brian Rasmussens og resten af NFC er næste søndag, hvor vi igen spiller hjemme i CM Arena. Denne gang mod Viborg FF, hvor der er kampstart 14:00.