Seneste nyt

Chancerig nulløsning i Gentofte

af

Nykøbing FC pressede hårdt på, men måtte desværre nøjes med at rejse hjem mod Lolland-Falster med et enkelt point i rygsækken.

Det var ikke chancer, der manglede i dagens udekamp mod Fremad Amager, der på trods af det alligevel endte 0-0.

Kampen startede da også ganske roligt, og det lignede i indledningen ikke den underholdende og chancerige kamp, som det senere skulle udvikle sig til at blive.

Nykøbing FC var mest på bolden, men farligst blev det efter henholdsvis 15 og 20 minutter, da Søren Christensen af to omgange tog chancen fra distancen. Begge forsøg blev dog holdt ude af netmaskerne af den velspillende Fremad Amager-målmand, Nicklas Dannevang.

Jens Olsen havde valgt at stille op i en 3-5-2-formation, og det virkede til at overraske Fremad Amager, der havde rigeligt at gøre med at komme på bolden i de første 45 minutter.

Som første halvleg skred frem blev Nykøbing FC-chancerne da også større og større, og både Jeppe Arnesen og Jordan Wilson havde gode hovedstødsmuligheder efter skarpt slåede frispark.

10 minutter før pausen brændte det igen på foran Fremad Amagers mål, da en løs bold hoppede og dansede i det lille felt. Nykøbing FC var af flere omgange tæt på at sparke bolden over stregen, men bolden blev igen og igen blokeret og i sidste ende clearet i det tætbefolkede straffesparksfelt.

1. halvlegs – og kampens – største chance tilfald også Nykøbing FC små fem minutter før pausefløjt.

Mads Delord, der i dag spillede venstre wingback, kom til baglinjen og lagde et flot fladt indlæg ind i fødderne på Mikkel Dahl. Angriberen kom dog ikke ordentligt ind over bolden, hvorfor hans afslutning røg et godt stykke over mål.

Kort før pausen forsøgte Fremad Amagers Morten Nordstrand med et saksespark efter et hjørnespark, men han ramte ikke bolden ordentligt, hvorfor Sebastian Olsen stille og roligt kunne følge bolden ud over mållinjen.

Dermed gik begge hold målløse til pausen på trods af en halvleg, hvor Nykøbing FC dominerede stort.

Nykøbing FC kom flyvende ud til anden halvleg, og allerede inden for de første fem minutter havde både Mads Kaalund og Mikkel Dahl haft bud efter føringsmålet.

Ind kom bolden dog ikke og i stedet begyndte Fremad Amager at bide fra sig. Først forhindrede Jeppe Arnesen lige akkurat en friløber, hvorefter Kasper Jensen måtte hive en fodparade frem inde på stregen efter et hjørnespark.

Jens Olsens tropper lod sig dog ikke gå på af den korte Amager-opblomstring. I stedet var indskiftede Joachim Wagner tæt på at gøre det til 1-0, da han kom forrest på et indlæg fra Jakob Bonde. Desværre hev Nicklas Dannevang en klasseredning frem i situationen.

Mads Delord havde kort tid efter ligeledes muligheden for at bringe Nykøbing FC i front, men også han måtte se skuffet til efter sin afslutning, da bolden strøg snært forbi den ene sammenføjning.

I kampens afslutning jagtede begge hold sejren, men ingen blev for alvor farlige. Tættest på var Fremad Amager, da Sebastian Olsen blev tvunget ud i en god redning på et langskud.

Ind ville bolden dog ikke søndag eftermiddag i Gentofte, hvorfor det hele sluttede som det startede – med 0-0 på måltavlen.

NordicBet Ligaen, 22. runde.

Søndag d. 18. marts 2018.

16:30 på Gentofte Stadion.

Fremad Amager – Nykøbing FC

0-0 (0-0)

Nykøbing FC (3-5-2) Sebastian Olsen, Jeppe Arnesen, Jakob Bonde, Kasper Jensen, Chris Thorsheim, Mads Delord, Jordan Wilson, Lars Pleidrup, Mads Kaalund (61 min. Nicolai Jessen), Søren Christensen (85 min. Sigurd Schøndorf), Mikkel Dahl (67 min. Joachim Wagner).