Seneste nyt

Carlson: Vi skal holde fokus

af

Mads Carlson og resten af NFC-truppen satser på oprejsning i dagens kamp mod Jammerbugt, hvor holdet skal tilbage på rette spor.

Efter en fantastisk sæsonstart uden de større nedture, er holdet rendt ind i en mindre stime, hvor det er blevet til nederlag i de seneste tre kampe.

Nederlagene har ifølge Mads Carlson dog blot skærpet fokus yderligere på holdet.

– Stemningen er selvfølgelig ikke, hvad den har været. Man kan godt mærke, at det var en hård uge i sidste uge, men samtidig kan man også godt mærke, at folk kigger indad og har taget arbejdshandskerne på, for nu skal vi tilbage på sporet, siger Carlson, som har fokus på at få de gode præstationer tilbage.

– Det handler for os om at holde fokus og følge op på den her flotte start på vores nye tilværelse i NordicBet Ligaen, som vi stadig synes, at vi har fået. Vi kigger ikke så meget på tabellen, men har fuld fokus på vores præstationer og bringe dem tilbage, hvor de bør være.

Nykøbing FC vandt ved seneste møde med Jammerbugt FC med 4-1 efter en første halvleg, hvor nordjyderne ellers var foran.

Her var det blandt andet den store intensitet fra NFC, der var medvirkende til, at kampen i anden halvleg ændrede karakter.

– Vi husker tydeligt vores seneste kamp mod Jammerbugt, hvor vi fik en svær start, men derefter vendte kampen på hovedet. Vi viste en masse intensitet i vores spil i den anden halvleg, og det skal vi finde frem igen i dag.

– Det er ikke nemt at tage til Nordjylland og spille mod et hold som Jammerbugt. Vi skal være der 100 % for at få alle tre point med hjem, slutter Carlson.

Der er kampstart kl. 14:00, og du kan se kampen på Viaplay, høre den på RadioSydhavsøerne eller følge den via vores liveopdatering på Facebook.