Seneste nyt

Carlson: Vi er som galopheste i startboksen

af

Mads Carlson og resten af truppen er ellevilde efter at komme i gang denne weekend, hvor Avarta gæster Lolland-Falster.

I morgen er der langt om længe point på spil igen, når vi hjemme tager imod Avarta.

Ikke siden 20. november har NFC spillet en divisionskamp og her små fire måneder senere, er truppen ikke overraskende noget sultne efter at komme ud og spille om point igen.

– Det har været en god opstart, og vi er, hvor vi skal være, men nu glæder vi os virkelig bare til at komme i gang og fortsætte, hvor vi slap i november. Vi er som galopheste i startboksen, der bare venter på at komme ud og levere, så det bliver fantastisk at komme ud og spille om point, siger Mads Carlson.

Nykøbing FC mødte Avarta tidligt på sæsonen, og her blev det til en hårdt tilkæmpet 0-1-sejr på udebane. Her kom føringsmålet sent, og Carlson venter da også en kamp, hvor man på ny skal være tålmodig.

– Mange af de hold, som vi møder, vil rigtig gerne stå dybt og forsøge at ramme os på omstillinger. Vi er klar over, at vi ofte vil møde hold, der har mange mænd bag bolden og at vi derfor skal være tålmodige og ikke stresse over, hvis vi ikke kommer hurtigt foran. Det lykkedes vi rigtig godt med i efteråret, så vi ved, hvordan den skal skæres, slutter Carlson.

Der er kampstart kl. 15:00, og du kan se kampen live med et EkstraBladet+ abonnement. Du kan lige nu få tre måneders abonnement for blot 118,50,- kr. Bruger du nedenstående link støtter du samtidig NFC økonomisk.

https://ekstrabladet.dk/kampagner/2division-klubtilbud/?utm_id=4327469557