Seneste nyt

Carlson: Utrolig stolt af holdet

af

Mads Carlson lavede to assist I dagens vanvittige comebacksejr over Næstved. Midtbanespilleren jubler over holdets mentale styrke.

Der var dømt eufori, da Nykøbing FC dybt inde i dommerens tillægstid scorede det afgørende mål til 3-2, der sikrede alle tre point mod arvefjenderne fra Næstved.

Sejren kom NFC dog ikke sovende til, da 0-2 først skulle vendes til 3-2. Mads Carlson glæder sig over sejren og holdets mentale styrke.

– Det var en fuldstændig vanvittig kamp og noget af en rutsjebanetur. Vi kommer bagud med 0-2 i 2. halvleg, og vi ved, at Næstved er et meget defensivt godt organiseret hold. Derfra var der dog kun én vej, og der skal bare lyde en kæmpe cadeau til gutterne. Det viser vores mentale styrke, og hvem vi er som hold. Det er jeg utrolig stolt over, siger Carlson inden, at han især sender en tanke til forsvarsgeneralerne Egeris og Holm.

– Det var op ad bakke efter deres 0-2-mål, men Holm og Egeris er over os og får vores hoveder op igen lynhurtigt. Da Koch scorer efter en time, så kører vi bare på og overordnet set, synes jeg også, at sejren er fuldt fortjent.

Mads Carlson stod for oplægget til både 2-2 og 3-2, hvorfor han i den grad havde aktier i comebacket.

– Jeg var ude at snakke med Claus om frisparket, hvor vi scorer til 2-2, og om vi skulle lægge en kort aflevering. I sidste ende tænkte jeg dog bare, at jeg ville smadre den indover, og så rammer den heldigvis Egeris lige i panden, fortæller han inden, at han tænker tilbage på den forløsende 3-2-scoring.

– Jeg mister faktisk hovedet lidt og udfordrer to mand, men der var 10 sekunder tilbage og jeg kunne kun tænke på, at den skulle ind i feltet. Det er fremragende headet ind af MK.

Målet bragte Nykøbing FC op på et fempoint-forspring til arvefjenderne fra Næstved, men det var især fansene, som Carlson tænkte på efter kampen.

– Vi lægger en distance til Næstved, og vi giver fansene den her sejr. Det kunne ikke være bedre, slutter han med et smil.

Næste opgave for Nykøbing FC er om en uge, hvor der venter en ny topkamp. Denne gang ude mod AB, der indtager rækkens 2. plads.