Seneste nyt

Carlson: Møder ind med et stort smil hver dag

af

Mads Carlson har udviklet sig fantastisk siden hans ankomst til NFC i 2019, og selv elsker han da også at være i klubben.

I 2019 kom Mads Carlson til Nykøbing FC, og meget er sket ved den unge midtbanespillers udvikling siden da.

I denne sæson har han udviklet sig til at værende lidt af en stamspiller på centrale midtbane, og Carlson nyder da også livet i NFC.

– Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Jeg får rigtig mange gode værktøjer af trænerteamet, der har udviklet mig meget siden, at jeg kom til klubben i 2019. Jeg er virkelig glad for at være i klubben, og jeg møder ind med et stort smil hver dag, siger Mads Carlson, som har lavet to assists i forårets to første kampe.

Mads Carlson er dog ikke den eneste, der har god grund til at smile i øjeblikket, da holdet med seks point i forårets første to kampe er kommet godt fra land. Det har sat et ekstra positivt præg på truppen, fortæller Carlson.

Stemningen er rigtig god. Vi har taget en kamp ad gangen, og jeg synes, at vi lagde på i vores kamp mod Slagelse set i forhold til hjemmekampen mod Avarta. Vi fik lidt flere brikker på plads, og det skal vi arbejde videre på i morgen mod Hillerød, siger han.

Det lyder kedeligt, men…..

Kampen mod Hillerød i efteråret blev vundet med 1-3, men det var en tæt kamp, hvor der var spænding langt hen i opgøret. Spørger man midtbanespilleren forventer han lidt af det samme kampbillede i morgen.

– Hillerød er et meget teknisk hold, og de vil rigtig gerne spille fodbold i forhold til visse andre hold i 2. division. De er et godt hold, som vi har stor respekt for, men når det er sagt, så synes jeg også, at vi fik vist sidste gang, at lige så snart, at vi rammer vores niveau, så kan vi gøre det rigtig svært for dem.

Før kampen topper NFC fortsat 2. division, men det er ikke noget, som truppen kigger alt for meget på.

– Vi kigger ikke på konkurrenterne. Det lyder kedeligt, men vi har fokus på os selv og tager en kamp ad gangen. Det er vi lykkedes rigtig godt med indtil videre i sæsonen, så hvorfor stoppe med det nu, slutter Mads Carlson.

Der er kampstart kl. 15:00 i CM Arena, hvor tilskuere fortsat ikke er tilladt.

Husk at du til gengæld kan købe et EkstraBladet+ abonnement og se samtlige af NFC’s kampe i sæsonen.