Seneste nyt

Carlson: Glæder os som små børn

af

Nykøbing FC spiller i morgen årets første træningskamp, og det kribler ifølge Mads Carlson i spillerne for at komme i gang.

Små tre uger inde i opstarten til den spændende forårssæson, gælder det i morgen årets første træningskamp, når HB Køge gæster NFC Syd.

Når man nævner kampen for Mads Carlson, er det ikke svært at hverken se eller høre, hvor meget han og resten af truppen glæder sig til at komme i kamp.

– Det var dejligt at komme i gang med træningen, men nu glæder man sig sgu også til at komme ud og i kamp igen. Vi glæder os som små børn til den her kamp, fortæller Mads Carlson.

De første tre uger er gået med at banke den værste rust af fodboldbenene, og selvom det har været en hård start, så glæder Carlson sig over de første små tre uger af opstarten.

– Det har været hårdt, men det er præcis, som det skal være. Vi ved alle, hvad vi skal igennem i sådan en opstart her, og jeg synes også, at man allerede kan mærke, at vi fysisk står langt bedre, end de vi mødte ind efter julepausen. Nu kommer vi ind i et forløb med træningskampe, og det vil kun skærpe os yderligere, siger Carlson inden, at han ser frem mod morgendagens kamp mod HB Køge.

– HB Køge er jo et hold, som vi kender rigtig godt, så jeg er sikker på, at det bliver en god træningskamp. De er noget tættere på sæsonstart end os, så de står nok fysisk et lidt andet sted, men det ændrer ikke på, at det bliver godt at komme ud i en kampsituation igen, slutter han.

Der er kampstart 12:00, men grundet forsamlingsforbuddet er der lukket for tilskuere til kampen.