Seneste nyt

Carlson: Det er stolpe ud lige nu

af

Mads Carlson var skuffet over gårsdagens uafgjorte resultat, men er overbevist om, at kynismen findes frem i sæsonens sidste kampe.

Nykøbing FC var tirsdag aften på vej mod den første sejr siden corona-pausen, men et kynisk og skarpt Kolding-mandskab udnyttede de få chancer de havde og fik 2-2 med hjem til Jylland.

Efter kampen var Mads Carlson træt af resultatet, som han mener kunne være undgået med større kynisme.

– Det er en flad fornemmelse. Jeg synes, at vi fortjente mere end et enkelt point, og vi gav virkelig alt, hvad vi havde i os i går. Det er tilfældighedernes spil, at vi ikke scorer både det tredje og fjerde mål ved 2-1, og så får de et mål til 2-2, der bare aldrig burde have været der. Sådan er fodbold nogle gange, og vi skal hanke op i os selv med det samme.

– Det er svært at træne kynisme, men vi skal på træningsbanen og blive bedre til at være skarpere i de afgørende situationer. Vi har chancerne til at komme på 2-0 i første halvleg, og er vi skarpere der, så føler jeg, at vi kører dem over, siger Mads Carlson.

Hvor sidste weekends kamp mod Hvidovre var en klar underpræstation, mener midtbanespilleren, at det mod både Roskilde og Kolding har været en anelse stolpe ud.

– Hvidovre var en kamp til glemmebogen, men jeg synes, at vi både i går og mod Roskilde, hvor vi havde to på træværket, har været stolpe ud. Sådan er det lige nu og forhåbentlig udligner det sig over resten af sæsonen. Vi skal bare fortsætte med at arbejde stenhårdt, slutter han.

Næste opgave for Mads Carlson og resten af NFC er allerede på fredag, hvor der venter en udekamp mod Skive.