Seneste nyt

Brian Rasmussen: Stor tro på alle spillere

af

I dag møder Nykøbing FC 2. divisionsholdet Holbæk i Sydbank Pokalens 1. runde, og det er med ét mål for øje – avancement.  

Når Nykøbing FC kl. 18:00 løber på banen i Holbæk til 1. runde i Sydbank Pokalen, er det med en høj prioritering af turneringen.

Nykøbing FC kommer derfor ikke til at tage laissez faire på opgaven, men kommer derimod til Holbæk med respekt for modstanderen.

– I søndags tog vi til Vejle med en sund respekt for værterne, og selvom Holbæk er en anden størrelse end Vejle, så gør vi det samme i aften. Holbæk er et godt mandskab, og vi har sørget for at fortælle spillerne, at der skal ydes det maksimale, hvis vi skal videre til næste runde.

– Vi prioriterer Sydbank Pokalen højt. Det er en fed turnering, og man kan skabe nogle helt unikke øjeblikke for klubben, hvis man kommer langt nok. Det går vi selvfølgelig efter og jeg kan også fornemme på spillerne, at de har ild i øjnene ift. at fortsætte den gode start på sæsonen, siger cheftræneren.

Sydbank Pokalens indledende runder byder ofte på stor rotation i trupperne, hvor flere spillere kommer i aktion. For Brian Rasmussen handler det dog ikke om at rotere, men om at vinde og holde alle folk i enheden Nykøbing FC i gang.

– I NFC er vi en enhed og vi en stor tro på alle vores spillere. Alle har evnerne til at træde til, når der er brug for dem, og det kan lige så godt være i aften som på søndag.

– Konkurrencen om pladserne i startopstilling er uhyggelig stor i klubben, og det betyder, at jeg altid er 100 % tryg ved det hold, vi sætter på banen. Alle er sultne efter at gøre det godt for klubben, og det kommer vi også til at se mod Holbæk.

Kampen fløjtes i gang 18:00, og du kan som sædvanligt følge kampen via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.