Seneste nyt

Bonde: Vi skal være ekstremt fokuserede

af

Skal der point på kontoen i NordicBet Ligaen er der ikke plads til at være ukoncentreret. Det ved Jakob Bonde, der kalder på fokus og hårdt arbejde i Thisted.

I morgen skal Nykøbing FC for anden uge i træk til Nordjylland. Denne gang hedder modstanderen Thisted, og det er en kamp, som Jakob Bonde glæder sig til.

– Thisted er en spændende opgave. Vi har spillet nogle interessante kampe mod dem, og efter vores gode start i Viborg, så vil vi bare gerne i kamp igen hurtigst muligt. Vi er rigtig godt forberedt på kampen, og vi glæder os rigtig meget til opgøret.

– Jeg føler helt sikkert, at vi skal have noget med deroppe fra – det er der slet ingen tvivl om. Vi har et mindst lige så stærkt hold som dem, og vi har en stor tro på, at vi kan slå alle hold i rækken, hvis vi rammer vores eget høje niveau. Så jeg er meget fortrøstningsfuld, siger Jakob Bonde.

Jakob Bonde glæder sig over sidste weekends kamp mod Viborg, men mener samtidig, at der ikke er tid til at hvile på laurbærrene, da rækken er ekstremt åben.

– Stemningen i truppen er rigtig god. Vi spillede en god kamp oppe i Viborg, og det var en fornøjelse at kunne kigge hinanden i øjnene til evalueringsmødet og sige, at det fandme var stærkt, og at det var den type præstationer, der skal til. Der er godt humør på, men vi er meget fokuserede på søndagens kamp, fordi alle kampe i 1. division er svære.

– Thisted evner at lave nogle rigtig fine resultater. Det så vi i sidste sæson, og de beviste det igen i sidste weekend mod Silkeborg, så vi skal være meget fokuserede på den her opgave, og det kan jeg også love dig for, at vi er. Rækken er generelt jævnbyrdig og uforudsigelig – det har den været i de seneste to sæsoner, og det er den stadig. Så er man der ikke, og hviler man på laurbærrene, jamen så får man bare ikke noget med fra kampene, slår Jakob Bonde fast.

Mod Viborg forblev kampen målløs, men i morgen håber Jakob Bonde på, at holdet atter kan vise de enorme offensive kvalitet, som det rummer.

– Vi skal se, om vi kan have bolden lidt mere, end vi havde mod Viborg. Som udgangspunkt skal vi gøre det samme – løbe mange meter, være disciplinerede og stå kompakt som hold, men vi er også rigtig gode offensivt, og det satser vi på kommer til udtryk i morgen, slutter Bonde.

Kampen sparkes i gang klokken 13:45, og den kan følges via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.