Seneste nyt

Bonde: Fantastisk at holde nullet

af

Jakob Bonde og resten af Nykøbing FC-defensiven holdt søndag eftermiddag nullet i Thisted. Det giver ifølge Jakob Bonde masser af selvtillid.

Fight, disciplin og dygtighed var nøgleordene, da Nykøbing FC søndag eftermiddag kunne rejse fra Nordjylland med tre point i bagagen.

En af nøglerne til sejren var en solid defensiv, der formåede at holde Thisteds giftige offensiv nede således, at Nykøbing FC fik holdt målet rent.

Det giver ifølge Jakob Bonde masser af selvtillid.

– Det er fantastisk at holde nullet – det giver en masse selvtillid. Vi er meget glade for de tre point og ikke mindst måden, som de kom i hus på med en masse fight.

– Det var ikke en speciel køn kamp, men den energi og disciplin, som vi lagde for dagen var fantastisk. Vi havde en del chancer, og vi burde jo egentlig bare have lukket kampen lidt tidligere, så det ikke blev så spændende. Alt i alt er vi dog bare rigtig glade for sejren, fortæller Jakob Bonde.

I denne uge venter der både kampe mod Vejle BK og Esbjerg fB, og selvom det på papiret er svære modstandere, så tror Jakob Bonde på succes i de kommende kampe.

– Det var vigtigt at gå ind i det kommende program med en sejr. Alle kampe er vigtige i den her liga – se bare på de øvrige resultater i går. De tre nederste hold vandt over nogle af holdene i toppen, så det er en vanvittig række, hvor alle kan slå alle, og hvor det handler om at holde sig til, slutter Bonde.

Næste kamp er onsdag, hvor Vejle BK gæster Nykøbing F. Idrætspark klokken 19:00.