Seneste nyt

Bittert nederlag i Nørreskoven

af

Nykøbing FC spillede en flot kamp ude mod Vejle BK, der efter dagens kamp kan kalde sig Superligahold, da de vandt med 1-0 efter en scoring i anden halvleg.

Der var lagt op til fest i Nørreskoven, da Vejle BK med bare ét point mod Nykøbing FC kunne rykke i Superligaen.

Det var dog i store dele af aftenens kamp ikke til at se, at det ene hold spillede for oprykning, og det andet kæmper for at overleve i NordicBet Ligaen. Vi fik en ganske jævnbyrdig affære på Vejle Stadion.

De første små 10 minutter sad Nykøbing FC på kampen og holdet startede med en fantastisk attitude. Chancerne kæmpede holdet med at kreere og tættest på var Sebastian Koch, som dog måtte se sin afslutning stryge i sidenettet.

Vejle spillede sig bedre med i opgøret, men selvom, at spillet blev rykket frem ad banen, sled de også med at skabe de store chancer imod NFC-defensiven, der spillede en flot kamp.

Sebastian Koch voldte værterne store problemer, og i mange sekvenser slap Koch igennem i højresiden, hvorfra han kunne iscenesætte holdkammeraterne foran mål. Efter en lille halv time var det dog Mathias Kristensen, som tog et flot løb og fandt Koch foran mål.

Kochs forsøg på at snige bolden i det lange hjørne blev dog reddet i fin stil af Vejle-målmanden.

Det kneb for begge hold med at skabe de helt store chancer. Tættest på for Vejle var Kjartan Finnbogason, da han hårdt presset fik sendt et hovedstød afsted. Bolden suste dog et godt stykke forbi mål.

Kort før pausen havde NFC igen et fint tilbud. Denne gang ved Mathias Gehrt, som afsluttede fra kanten af feltet. Gehrt måtte dog desværre se afslutningen ryge et godt stykke over mål.

Dermed gik begge hold målløse til pause.

I 2. halvleg fortsatte kampbilledet, hvor det slap i 1. halvleg om end, at Vejle midt i 2. halvleg satte sig mere på opgøret.

Efter 55 minutter måtte Jannich Storch diske op med en god redning inden, at vi kort efter måtte cleare en bold tæt under mål efter et godt fladt indlæg fra værterne.

Efter en lille time kom føringsmålet så til hjemmeholdet. Ylber Ramadani tog chancen fra distancen, og så strøg bolden i kassen bag Jannich Storch, som efter kampen ikke lagde skjul på, at han skulle have gjort mere ved afslutningen.

Vejle skulle blot bruge et enkelt point for at rykke i Superligaen, og med føringsmålet trak de sig en anelse længere tilbage på banen. Det medførte, at NFC igen kom mest på bolden og at Vejle fik omstillingsmuligheder.

Efter 66 minutter fik NFC sin største chance i kampen, da Sebastian Koch lagde et godt indlæg midt for mål, hvor MK kom højest. Kristensens afslutning sneg sig dog akkurat forbi den ene stolpe.

Vejle var i denne fase tæt på at udbygge føringen til 2-0 via en serie af omstillinger, men heroisk forsvarsspil og gode redninger af Storch kom i vejen.

Med 10 minutter igen kastede Nykøbing FC det hele frem, og det burde efter 81 minutter have givet et straffespark. Indskiftede Mikkel Andersen kom i en god position i Vejle-feltet, hvorefter der blev gået i ryggen på ham. Dommeren slog dog afvisende ud med armene.

I stedet løb Vejle kontra, og så måtte Storch igen finde en stor redning frem.

Nykøbing FC moste på i slutfasen, hvor der blev sandt mange bolde i hjemmeholdets felt. Det blev dog aldrig til den gyldne mulighed, der kunne have sikret udligningen, hvorfor hjemmeholdet kunne notere en smal og en for NFC bitter sejr.

Stort tillykke til Vejle BK, der dermed er tilbage i Superligaen.

Vejle BK – Nykøbing FC

NordicBet Ligaen, 31. Spillerunde.

14.07.20. Kl. 19:00 på Vejle Stadion

1-0 (0-0)

1-0, Ylber Ramadani (57 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Gustav Kjeldsen, Jordan Wilson, Simon Schultz (63. Mikkel Andersen), Mads Carlson (87. Nikolaj Bonde), Mathias Thrane, Sebastian Koch, Lars Pleidrup (63. Emilio Simonsen), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen (76. Mikkel Dahl).