Seneste nyt

Billetsalget til søndagens hjemmekamp er åbent: Køb billet hjemmefra, spar penge og undgå kø

af

Der var tryk på billetboden til gårsdagens kamp mod Lyngby BK, hvilket gav kødannelse op til kampstart. Vi opfordrer derfor til at købe billet digitalt via nfc.eventii.dk – så kan du både spare penge og undgå kø. 

Det var med stor glæde, at vi kunne konstatere, at der til gårsdagens sæsonpremiere var masser af tilskuere på lægterne i Lollands Bank Park.

Hele 1050 nåede tælleapparatet op på, og vi er ikke i tvivl om, at opbakningen fra tribunen gav drengene den ekstra energi, der gjorde, at de kunne fighte som de gjorde indtil sidste fløjt.

Den store interesse for kampen gav dog også kødannelse ved billetboden foran hovedindgangen til stadion, og denne vil vi meget gerne undgå.

Vi opfordrer derfor folk til at købe billetter digitalt via nfc.eventii.dk. Her kan du både spare penge på voksenbilletter og altså springe en potentiel kø i billetboden over, så du kan gå direkte til indgangen.

Billetsalget til næste søndags kamp mod FC Fredericia er allerede åbent på nfc.eventii.dk, så tøv ikke med at sikre dig din plads på hele Lolland-Falsters hjemmebane.