Seneste nyt

Benjamin Lauridsen: En drøm at komme i førsteholdstruppen

af

Nordfalster-drengen Benjamin Lauridsen er ny mand i divisionstruppen, hvor den unge forsvarsspiller vil gøre alt for at gribe chancen.

Tirsdag startede divisionsholdet træningen op frem mod forårssæsonen, og det var med en ny nummer 23 på banen i form af Benjamin Lauridsen.

Den 18-årige forsvarsspiller er således rykket op i divisionstruppen fra egne U-rækker, og det er noget, som Lauridsen endnu selv må knibe sig selv i armen over.

– Det er utrolig stort for mig at være blevet en fast del af førsteholdet. Det har været mit helt store mål og min drøm siden, at jeg kom til klubben som U13-spiller, så at få chancen er fantastisk, og jeg vil gøre alt for at gribe den, siger en tydeligt glad Benjamin Lauridsen inden, at han fortsætter.

– Jeg har været i klubben i efterhånden lang tid, og klubben har gjort rigtig meget for mig. NFC har en stor andel i, at jeg nu er nået hertil, så jeg vil gøre alt, jeg kan for at betale tilbage på alle fronter.

En fed læringsproces

Benjamin Lauridsen var allerede i efteråret oppe og snuse til divisionsholdets træninger, men fra denne uge har han været fast med.

Niveauet er dermed højere end, hvad Lauridsen har været vant til, men det nyder truppens nye nummer 23.

– Niveauet til træning er rigtig højt, men det er fedt at kunne måle sig med de andre i truppen. Jeg tror på, at det er vigtigt at blive udfordret til hverdag, og det føler jeg, at jeg bliver både på og udenfor banen. Det er en enormt fed læringsproces, siger Lauridsen, der derudover trives i træningsmiljøet.

– Jeg føler, at jeg er faldet godt til i truppen. Det er nogle rigtig gode gutter, som er virkelig gode til at hjælpe en, hvis man har brug for det.

Benjamin Lauridsen er med sine 18 år truppens yngste mand, men det ændrer ikke på, at han spiller sin chance og fremfor alt drømmer om at slå igennem i startelleveren.

– Jeg kæmper lige så meget som alle andre i truppen for spilletid og ikke mindst for at opnå min drøm om på sigt at blive en del af startelleveren og få lov til at spille i CM Arena, slutter han.