Seneste nyt

Barslund: Vores samarbejdsklubber er utroligt vigtige

af

I dag er det Samarbejdsklubbernes Dag, og det er en dag, der hylder samarbejdet mellem NFC og alle klubber på Lolland-Falster.

Når Nykøbing FC i dag spiller årets sidste hjemmekamp, er det samtidig Samarbejdsklubbernes Dag.

Vores samarbejdsklubber er vigtige medspillere i jagten på at bringe topfodbolden tilbage til Lolland-Falster, og det er ifølge kommerciel direktør i Nykøbing FC, Søren Barslund, dejligt at mærke den store interesse for dagen.

– Betydningen af samarbejdet mellem klubberne på Lolland-Falster kan ikke overvurderes. Hvis vi skal spille med på højeste niveau på Lolland-Falster, er det vigtigt, at der er en samhørighed mellem klubberne omkring, at vi er stærkest sammen. På Lolland-Falster er vi ikke nødvendigvis dem med de store armbevægelser, men sammenholdet hernede er ikke til at tage fejl af, og det kommer vi rigtig langt med.

– Derfor er det jo også helt fantastisk, at en klub som FC Nakskov har meldt, at de kommer små 100 ungdomsspillere i bus. Det er det, som hele dagen handler om – at knytte klubberne tættere sammen, at give alle ungdomsspillerne en oplevelse udover det sædvanlige samt ikke mindst understrege, at NFC er mere end Nykøbing. Vi er hele Lolland-Falsters klub, siger Søren Barslund.

Dagen vil være for alle ungdomsårgange, men de første 200 børn til og med 14 år, der går gennem tælleapparatet i CM Arena, får ovenikøbet en flot Nike T-shirt.

Før kampen kan alle ungdomsårgange komme helt tæt på holdet og mærke suset, når spillerne løber på banen foran snurrende kameraer, da bliver TV-transmitteret. Alle spillerne er nemlig inviteret til at stå ved indløbet og give spillere en highfive inden, at de skal ud og kæmpe for tre point til hele Lolland-Falster.

Ungdomsspillerne skal blot møde op ved afspærringen mellem salgsboderne ved hovedindgangen – så kommer en NFC-repræsentant og sørger for, at de kommer på plads til kampstart.

Derudover vil ungdomsspillere til og med 14 år ligeledes få en unik mulighed for at deltage i en særudgave af ’Scor Kassen’ i pausen af kampen. Tre bolde vil blive sparket ud blandt publikum på Nordkurve-afsnittet, og de børn, der er så heldige at få fingrene i kuglen vil ikke blot få lov til at beholde bolden, men også få chancen mod det tomme mål fra en halv banehalvdel. Scorer man, så vinder man et gavekort på hele 500,- kr. til Sportmaster.

Ungdomskort er som altid adgangsgivende, og alle under seks år kommer gratis ind.

Alle mand i CM Arena for Lolland-Falster!