Nyt fra netværket

Bang/Brorsen & Fogtdal forsætter på rejsen: Nykøbing FC’s høje ambitioner klæder landsdelen

af

Nykøbing FC og Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal fortsætter sammen det gode samarbejde og rejsen mod 2020.

Lokal forankring og høje ambitioner er to elementer, som Nykøbing FC står for. Det er samtidig også to af Advokatfirmaet Bang/Brorsen og Fogtdals kæpheste, hvorfor det er utrolig glædeligt, at vi kan offentliggøre, at de fortsat er med på rejsen mod Superliga i 2020.

Bang/Brorsen & Fogtdal er et lokalt forankret advokatfirma med omkring 30 ansatte. Hovedkontoret ligger i Nykøbing Falster, men advokatfirmaet har også kontorer i Vordingborg, Stege samt i Næstved.

Advokatfirmaet Bang/Brorsen og Fogtdal favner derfor bredt, og de er da også leveringsdygtige både når det kommer til privatret og erhvervsret.

Ifølge partner i Bang/Brorsen & Fogtdal Kenneth Berg er det især Nykøbing FC’s høje ambitioner og den lokale forankringer, der tiltaler dem.

– Det som Bang/Brorsen & Fogtdal har sympati for i Nykøbing FC er, at man er villig til at sætte sig en høj målsætning og sige den højt. Det klæder landsdelen, at der er nogen, der tør at stikke ud, og det vil vi rigtig gerne bakke op om, fortæller Kenneth Berg inden, at han udtrykker optimisme omkring projektet.

– Vi tror fuldt og fast på de høje ambitioner, som Nykøbing FC har. Hvis ikke man tror på det – jamen så bliver det heller ikke til noget. Første skridt er, at man tør sige det, og det har Nykøbing FC jo gjort.

Netværket udgør et godt forum

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal kommer ofte på stadion og til netværksarrangementer, og ifølge Kenneth Berg har klubbens gode netværk da også haft noget at sige i forlængelsen af aftalen.

– Vi kommer ofte på stadion, og det er altid en god oplevelse. Det er altid rart at komme ud i netværket og møde andre, der også bakker op om Nykøbing FC og det projekt, der er sat i gang. Man får følelsen af, at man løfter i flok, og det er rigtig dejligt.

– Vi bruger naturligvis også netværket i Nykøbing FC, og det er et rigtig godt forum at komme og pleje sine kontakter i og måske endda skabe nye forbindelser, slutter Berg.

På billedet ses netop partner i Bang/Brorsen & Fogtdal, Kenneth Berg.

Vil du læse mere om Advokatfirmaet Bang/Brorson & Fogtdal, kan du finde deres hjemmeside her.