Seneste nyt

Backmann er tilbage på lige vilkår

af

Marcus Backmann nyder at være tilbage på fuld damp, og han ser frem til en opstart, hvor han træner på lige vilkår med resten af truppen.

Mod slutningen af sidste sæson kom Marcus Backmann mere og mere i spil til den længe ventede debut på førsteholdet.

Kamp på Sjællandsserien og en udtagelse til den sidste kamp i NordicBet Ligaen var dog, hvad der kunne nås i sidste sæson, men nu ser Backmann frem mod en opstart, hvor han er på fuldstændig lige vilkår med de andre i truppen.

– Jeg er helt oppe at køre over at være i gang igen. Jeg kan virkelig godt mærke, at fodboldglæden bobler, og det er virkelig dejligt at have det sådan igen, siger Backmann, inden at han fortsætter.

– Det var dejligt at være tilbage på træningsbanen i foråret og også mærke, at jeg kom tættere og tættere på de andre. Men jeg var jo hele tiden lidt monitoreret og på skånekost. Nu er jeg helt på omgangshøjde med de andre i den her opstart, og jeg er bare klar til at give den fuld gas, så jeg kan bidrage positivt til holdet.

Sidste uges træningsstart viste, at Marcus Backmann har holdt sig i form, da han løb en af de bedre IR2-test i truppen.

Selv føler han da også, at han er et rigtig godt sted.

– Jeg føler mig virkelig klar, og jeg har brugt sommerpausen rigtig godt ift. at være tilbage i den bedste mulige udgave af mig selv. Nu glæder jeg mig bare til at bygge på sammen med resten af drengene, så vi kan stå knivskarpt til sæsonpremieren mod FC Fredericia.

Første opgave for NFC-drengene er på lørdag, hvor vi gæster Lyngby BK til en træningskamp.