Seneste nyt

Backmann: Den blev kriget hjem

af

Marcus Backmann spillede 90 minutter i midterforsvaret i dagens sejr over Vendsyssel, og efter kampen glædede han sig over holdets evne til at krige sejren i hus.  

Glæden blev skreget ud af Marcus Backmann i det sekund, at dommeren fløjtede for sidste gang i dagens kamp mod Vendsyssel.

Forud var gået 95 intense minutter, hvor tilbagevendte Marcus Backmann viste sig flot frem og i den grad blev testet mod et stærkt Vendsyssel-mandskab.

Backmann var derfor selvsagt yderst tilfreds med sejren.

Den blev godt nok kriget hjem i dag. Vendsyssel er et godt hold, og det er heller ikke for sjovt, at de bejler til oprykning og er rækkens bedste hjemmehold. At vi tager herop og hiver alle tre point, det viser virkelig karakter, og det siger alt om, hvem vi er, siger Marcus Backmann, der for blot anden gang siden sin lange skadespause spillede 90 minutter.

– Det var mega fedt. Jeg kunne godt mærke, at det var først gang, at jeg havde spillet på det her niveau længe, men jeg synes, at det gik helt vildt godt. Det var på alle måder en fantastisk kamp.

Næste opgave af Marcus Backmann og resten af holdet er allerede tirsdag, hvor SønderjyskE gæster Lollands Bank Park i pokalturneringens 1/8-finale.

Du kan købe billet til kampen på nfc.eventii.dk