Seneste nyt

Arnesen: Tredje gang bliver lykkens gang

af

Lørdag klokken 15:30 møder vi Fremad Amager for tredje og sidste gang i denne sæson. De første to opgør er endt med ét point til Nykøbing FC, men spørger man Jeppe Arnesen, står den på tre af slagsen lørdag eftermiddag i CM Arena.

Der har ikke været meget at juble over for Nykøbing FC i sæsonens første to opgør mod Fremad Amager.

Det første opgør blev hjemme i CM Arena tabt med 0-1 efter et ellers massivt NFC-overtag, og i begyndelsen af foråret blev det 0-0, da Fremad Amager havde hjemmebane i Gentofte.

Lørdag eftermiddag skal det dog være anderledes, og Jeppe Arnesen spår en god eftermiddag i CM Arena.

– Vi har ikke slået Fremad Amager i denne sæson, men vi føler, at spillet i begge kampe har været til sejr. Vi har manglet den sidste kynisme mod dem, men kan vi tage skarpheden fra kampen mod Viborg forleden med os på banen, så er jeg sikker på, at det kaster tre point af sig, siger Jeppe Arnesen.

Kun to hold har tabt færre hjemmekampe end Nykøbing FC i denne sæson. Ifølge midterforsvareren går holdet da også altid på banen i CM Arena med en nærmest usårlig følelse.

– Vi ved, at vi har en rigtig stærk hjemmebane. Når vi gå på banen på eget græs, så føler vi virkelig ikke, at vi kan tabe, og det skyldes ikke mindst den gode opbakning vi får.

– Man så det også i tirsdags, da vi mødte Viborg. Vi var nede med 3-1 ved halvleg mod rækkens måske stærkeste hold, men alligevel vender vi kampen på hovedet og får et enkelt point – det siger meget om den stærke mentalitet, der hersker på holdet, slutter Jeppe Arnesen.

Kampen spilles 15:30 i CM Arena, og der skulle være god mulighed for medrivende stemning på tribunerne, da Nykøbing FC til lejligheden har inviteret samtlige af Lolland-Falsters 4.-6.-klasser på stadion.