Nyhedsarkiv

Arnesen øjner divisionscomeback

af

Jeppe Arnesen blev i sommeren 2016 skadet, da han rev korsbåndet over. Nu øjner den talentfulde midterforsvarer så småt et comeback på divisionsholdet.

Da Nykøbing FC i foråret 2016 mønstrede et flot comeback i 2. division og rykkede op i 1. division, var det ofte med den dengang blot 18-årige Jeppe Arnesen i midterforsvaret.

Den 7. juli – efter oprykningen var sikret – var Jeppe Arnesen dog yderst uheldig til træning, da han rev korsbåndet over. Meldingen fra lægerne var klar – der ventede en længere pause, som ville holde ham ude i det meste af den kommende sæson.

Timingen for skaden ærgrer midterforsvareren, der havde glædet sig til at spille 1. division.

– “Det var selvfølgelig ærgerlig timing. Vi var lige rykket op i 1. division, og lige da jeg skulle til at spille mig ind på holdet, så rammer skaden.”

– “Det var ovenikøbet første gang, at jeg sådan rigtig blev skadet. Det har jeg aldrig været før, så det var ekstra dårlig timing, at den lige skulle komme der”, siger Jeppe Arnesen.

Nykøbing FC’s talentfulde 14’er var fast besluttet på ikke at lade sig slå ud af den alvorlige skade, men alligevel var det perioden lige efter skaden en ganske hård tid.

– “Det var en lidt hård periode for mig. Det var hårdt at se drengene spille kampene, og det var også lidt hårdt at komme på stadion. Jeg har dog hele tiden holdt fokus på, at den her genoptræningsperiode skulle klares, så jeg kunne komme tilbage på banen hurtigst muligt”, fortæller Arnesen.

315 dage efter skaden skete, er Jeppe Arnesen dog så småt på vej tilbage. Det skyldes ikke mindst en vellykket genoptræning.

– “Genoptræningen er forløbet som den skulle. Jeg har trænet med holdets fysioterapeut, og så havde jeg endnu en fysioterapeut oppe i byen, som jeg gik til for at dobbelttjekke, at alt var, som det skulle være. Jeg har også haft et ekstra styrketræningsprogram, som vores fysiske træner har lavet til mig”, fortæller en positivt indstillet Arnesen, inden han fortæller, at der har været et par naturlige følgeskader.

– “Der har selvfølgelig undervejs i genoptræningen været enkelte ting. Jeg har haft lidt småskader i foråret, men jeg har fået at vide, at det efter en så lang pause er meget normalt. Så det er ikke noget, som jeg panikker over eller noget i den stil”

Efter en vellykket genoptræning mærker forsvarstalentet ikke mere til skaden i knæet, hvorfor han da stille og roligt også øjner et comeback.

– Jeg mærker slet ikke noget til skaden i knæet længere, og jeg føler også godt, at jeg kan følge med igen. Jeg føler mig klar til at lidt spilletid her i slutningen af sæsonen, men ellers sigter jeg mod næste sæson, slutter Arnesen.

Nykøbing FC spiller næste kamp søndag, hvor Skive venter på udebane.