Seneste nyt

Anføreren: Vildt irriterende ikke at skulle spille

af

Fredag blev det besluttet, at Nykøbing FC’s hjemmekamp mod FC Fredericia skulle udskydes på grund af baneforhold. Lars Pleidrup ærgrer sig over ikke at komme i kamp.

Det var med 14 dages pause i ryggen, at Nykøbing FC søndag eftermiddag endelig skulle i kamp igen.

Regnen er dog væltet ned over Lolland-Falster i den senere tid, hvorfor banen i Nykøbing F. Idrætspark ville lide stor overlast, hvis der blev spillet på den.

Nykøbing FC-anfører Lars Pleidrup ville rigtig gerne have spillet i weekenden, men forstår samtidig også beslutningen om at skåne banen.

– Det er vildt irriterende, at vi ikke skal spille i den her weekend. Vi har ikke vundet i de seneste kampe, så vi vil jo rigtig gerne i gang igen og vise det niveau, som vi mener, at vi har. Det er lidt frustrerende ikke at kunne få lov til det, siger Lars Pleidrup, inden han fortsætter.

– Det at der ikke er nogen kamp betyder jo så, at man kan give den ekstra gas til træning, og det har vi gjort. Trænerne har fået lagt et godt program til os, så vi kan stå knivskarpt til den dag, vi får lov at spille fodbold igen.

– Vi er udfordrede på den bane, som vi har. Den tager ikke så godt imod vand, og det har vi fået i overflod på det seneste. Den ville helt sikkert blive utrolig kvæstet, hvis vi spillede på den på søndag, slutter Pleidrup.

I stedet for søndag er Nykøbing FC’s næste opgave nu om otte dage, hvor Thisted FC venter på udebane.