Seneste nyt

Anføreren: Vi er klar til at give den gas

af

Mandag startede Nykøbing FC atter træningen op, og anfører Lars Pleidrup fornemmer en stor sult i truppen.

Efter en seks ugers lang ferie, var Nykøbing FC igen tilbage på træningsbanen. Efter en omgang let opvarmning blev der lavet pasningsøvelser og spillet til to mål, og det var ifølge Lars Pleidrup dejligt igen at komme på græs.

– Det er rigtig dejligt at være tilbage. Vi har haft seks ugers ferie, og det er lang tid, så vi har glædet os til at komme tilbage på banen. Vi er klar til at give den gas, så vi står helt skarpt til sæsonstart.

– Det er også dejligt at se gutterne igen, og man kan godt mærke, at alle har savnet hinanden. Så det er helt kanon at være tilbage på træningsbanen, fortæller anføreren umiddelbart efter årets første træning.

Spillerne har i ferien fået udarbejdet personlige træningsprogrammer, og de er ifølge Lars Pleidrup blevet fulgt til punkt og prikke i truppen.

– Vi fik nogle udførlige træningsprogrammer med på ferie, så vi ikke kom tilbage og var helt runde. Det ser da heldigvis også ud til, at folk har fulgt dem, griner Pleidrup, inden han fortsætter.

– Vi har alle givet den gas i centeret og på løbebåndet, så alle virker helt klar til den her opstart.

Hvis spillerne endnu ikke er i topform, så er der i hvert fald garanti for, at de nok skal nå at komme det inden det atter går løs i divisionssammenhæng i starten af marts.

Forud venter et par måneder intensiv og hård træning, og det er noget, som Lars Pleidrup har prøvet mange gange før. Han ved derfor også, at selvom det ikke altid er lige sjovt, så gavner det i sidste ende.-

– I de første fire uger af sådan en opstart, skal man nærmest lægge hjernen og kun tænke på at komme igennem det. Det er selvfølgelig ikke det sjoveste, men det er omvendt også noget af det vigtigste. Vores fysiske træner Thomas (Christensen, red.) er helt oppe at køre, og det skal han også være i de her uger.

– Der skal bankes en masse rust af, og der skal løbes en masse kilometer. Det bliver til tider surt, det ved vi, men vi ved også, at det bliver godt i sidste ende.

– Man har haft et så stort afsavn til fodbolden, og det opvejer naturligvis den her hårde træning i opstarten. Nu skal vi bare i gang, spille nogle træningskampe, og så skal vi helt sikkert nok komme til at stå knivskarpt, slutter Pleidrup.

Lars Pleidrup forlængede før nytår sin kontrakt for resten af 2018.