Seneste nyt

Anføreren: Vi gjorde trænerteamet lidt ældre

af

Det var noget af en rutsjebanetur i gårsdagens sejr over Helsingør, og anfører Lars Pleidrup mener da også, at holdet gjorde trænerteamet gamle før tid.

Nykøbing FC præsterede i går et forrygende comeback ude mod Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør, da 0-1 blev vendt til 2-1 i anden halvleg.

Anfører Lars Pleidrup glæder sig helt naturligt over holdets evne til at vende kampen på hovedet, men mener samtidig, at holdet skal blive bedre til at eksekvere trænernes slagplan.

– Jeg tænker, at vi gjorde Jens og Jan (Olsen og Jacobsen, red.) en anelse ældre ude på bænken i går. Det var en ordentlig rutsjetur vi var igennem. Først var man nede i kulkælderen, så var man oppe at køre, og så var man lidt nervøs for de sidste 10 minutter, hvor vi blev sat under tryk. Vi nåede hele vejen igennem følelsesregistret, og det var vel kun et rødt kort, der manglede for, at vi havde været det hele igennem, siger Lars Pleidrup.

– Vi får snakket rigtig godt om tingene i pausen. Det er ærgerligt, at der skal gå 45 minutter før, at vi får vendt tingene, men vi skal blive bedre til at tage imod Jens og Jans råd før kampen, for de havde læst kampen rigtigt – vi var i første halvleg bare ikke særligt gode til at udføre det. Det får vi gjort bedre i anden halvleg, og det var også derfor, at vi blev så farlige og kunne vende kampen, siger Pleidrup.

Lars Pleidrup har spillet det meste af sine karriere på midtbanen, men på det seneste er han blevet kendt som en aggressiv, snu og rutineret venstreback. ’Krydsermissilet fra Væggerløse’ udlignede i går kort inde i anden halvleg, og det endda med det kolde højreben.

– Det er jo dejligt at have scoret 37 sæsoner i træk eller, hvor meget det nu er. Det var fedt at få scoret og bidrage med mål igen. Det er ikke så ofte, at jeg er i feltet længere, men jeg havde åbenbart ikke helt glemt, hvordan det skulle gøres.

– Jeg har jo arbejdet med højrebenet i flere år, og nu begynder det virkelig at give pote, slutter Pleidrup med et glimt i øjet.

Næste opgave fra Lars Pleidrup og co. er søndag d. 21. oktober klokken 13:45, hvor FC Fredericia kommer på besøg.