Seneste nyt

Anføreren: Vi er 110% klar til sæsonstart

af

Lars Pleidrup melder om en god opstart, der betyder, at Nykøbing FC nu er 110% klar til sæsonstart.

Det er et toptændt og fit Nykøbing FC-mandskab, der i morgen løber på banen i Viborg til sæsonens første kamp.

Spillerne er blevet kørt hårdt, men ifølge anfører Lars Pleidrup betyder det, at holdet nu står og er 110% klar til sæsonen.

– Det har været en hård, men god opstart. Vi er blevet kørt hårdt, men jeg er sikker på, at det giver os rigtig meget på den lange bane. Det har været en fantastisk opstart, hvor vi her til sidst har haft tid til at finpudse de sidste detaljer, så vi står og er 110% klar til sæsonen. Nu glæder vi os bare enormt meget til at komme i gang.

– Jeg tror på, at vi går en rigtig god sæson i møde. Fysisk er der ingen tvivl om, at vi står super godt, og jeg lægger ikke alt for meget i resultaterne i træningskampene. Vi har prioriteret træningen højere end resultaterne i dem, fordi det har været vigtigere at få nogle ting ind på rygraden før sæsonstart, så jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal være der, når det virkelig gælder, siger Pleidrup.

God fordeling mellem ungdom og rutine

Op til denne sæson er der kommet tre nye unge spillere i truppen i form af Nikolaj Bonde, Gustav Kjeldsen og Simon Schultz Christensen.

Anfører Lars Pleidrup nyder at klubben er attraktiv for unge talenter og mener samtidig, at der pt. er en god balance mellem unge og rutinerede spillere i truppen.

– Jeg synes, at der er en rigtig god fordeling mellem rutinerede og unge talentfulde spillere, der vil frem i verden. De unge har et stort potentiale, og det er klart, at jeg som en af de mere rutinerede spillere skal være med til at guide dem – den rolle samt balance i truppen, synes jeg er rigtig god.

– Mange af de spillere vi for et par år siden ville kalde unge og måske lidt uprøvede på 1. divisionsniveau har nu spillet i rækken i to år. De har samlet en masse erfaring, og jeg synes, at vi på mange måder har en moden trup, fortæller anføreren.

Nykøbing FC var et af de mest scorende hold i sidste sæson, og topniveauet viste sig flere gange at være højt nok til at kunne drille topholdene.

Anføreren tror stadig på at Nykøbing FC kan slå alle i rækken, men det betyder ikke, at der i sommerpausen ikke er arbejdet stenhårdt på forbedringer.

– Vi har et rigtig højt topniveau, men det er bundniveauet, som vi skal arbejde på. Det er også noget, der kommer med rutinen, og i og med, at flere spillere nu har to gode sæsoner i 1. division under bæltet, så står vi stærkt forud for sæsonen.

– Jeg er på ingen måde bekymre for vores niveau – slet ikke fremad banen, hvor vi altid har vist, at vi kan score mål. I forhold til i sidste sæson skal vi blive bedre defensivt, og det har vi selvfølgelig arbejdet stenhårdt på i løbet af sommerpausen, siger Pleidrup.

Glæder sig til sæsonstart

Lars Pleidrup kan ikke løbe fra at være den ældste i Nykøbing FC-truppen, men selvom anføreren har prøvet meget i sin karriere, så kan det stadig godt krible i ham efter at komme i gang med en ny sæson.

– Der er ingen tvivl om, at det er sjovest at spille om point, og det bliver kun forstærket af, at man bliver ældre. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg glæder mig til at rykke mig til et endnu bedre sted sammen med den her trup.

Starten på den nye sæson går som skrevet i morgen, og planen for at bringe tre point med hjem til Lolland-Falster er da også klar.

– Medmindre Viborg har lavet helt om på den måde, de gør tingene på, så er der ingen tvivl om, at de kommer med en masse fysik og pondus. Det var sådan de slog os sidst i Viborg, og det skal vi kunne stå imod selvom, at vi ikke er lige så store som dem. Heldigvis er det langt fra altid de største, der vinder, slutter Pleidrup med et smil.

Husk at du stadig kan nå at udnytte NordicBets flotte tilbud om at komme gratis til alle Nykøbing FC’s udekampe i denne sæson. Se nærmere herunder og tilmed dig kampagnen her.