Seneste nyt

Anføreren: Det er nu, at vi skal stå sammen

af

Lars Pleidrup er klar i spyttet om de seneste resultater, som han ikke er tilfreds med. Det er nu, at alle omkring klubben skal stå sammen, lyder det fra anføreren.

I Nykøbing FC går vi altid efter at vinde – uanset hvem vi møder. Derfor har resultaterne de seneste kampe også været utilfredsstillende.

Anfører Lars Pleidrup vil tilbage på rette spor, og det skal ske gennem mere stabile præstationer og ikke mindst det fantastiske sammenhold, som vi kender fra Lolland-Falster.

– Det er klart, at vi ikke har været tilfredse med pointhøsten i tiden efter coronapausen og selvom, at vi til tider har spillet godt, så kan vi ikke bruge det til alverden. Vi skal være mere stabile, og det skal begynde i dag mod Næstved, siger anføreren, der opfordrer til, at alle i og omkring klubben står sammen.

– Det er nu, der er brug for, at vi alle sammen står sammen, og tror på, at vi kan vende bøtten. Spillere, stab, fans, partnere og alle, der har hjerte for sporten på Lolland-Falster kan på hver sin måde bidrage til, at vi sammen får vendt skuden og får skrabet nogle vigtige point til os. Jeg håber på stor opbakning i dag mod Næstved, og jeg kan garantere, at vi spillere godt ved, hvor vigtig den her kamp er for alle omkring klubben.

Altid tæt mod Næstved

Arvefjendeopgøret mod Næstved er historisk set en kamp med masser af intensitet og fight, og det er sjældent, at et af holdene vinder en overlegen sejr.

Lars Pleidrup spår da også endnu et tæt opgør mod rivalerne fra Sjælland.

– Der er altid stor nerve i vores kampe mod Næstved, og det handler om at være klar til at gå ind og tage de nødvendige dueller for at sikre sig overtaget i kampen. Vi skal ud og gøre de ting, som vi er gode til og være kyniske i begge felter. Er vi det, så er jeg sikker på, at vi kan juble sammen med fansene efter kampen, slutter Pleidrup.

Der er kampstart klokken 13:00.