Seneste nyt

Anføreren: De dårlige perioder overskygger de gode

af

Lars Pleidrup ærgrer sig over gårsdagens 5-2-nederlag i Esbjerg, hvor de dårlige perioder ifølge anføreren overskyggede de ellers positive perioder med gode takter.

Mandag blev påsken sluttet af med et 5-2-nederlag på Blue Water Arena.

Anfører Lars Pleidrup ærgrer sig over det store nederlag efter en kamp, hvor han følte, at Nykøbing FC i store perioder havde overtaget mod hjemmeholdet.

– Man står med en grim følelse, når man taber 5-2, men hvis man analyserer kampen, så er det også nogle positive elementer at tage med. Problemet er bare, at vores dårlige perioder i kampen selvfølgelig overskygger de gode perioder.

– Vi starter kampen rigtig godt, og der er jo ikke rigtig noget, der indikerer, at de skal komme foran 1-0, og når den så alligevel pludselig ligger nede i rusen, så gør det selvfølgelig ondt.

– I anden halvleg får vi virkelig trykket dem, og vi kommer også på 3-2. Der havde vi virkelig momentum, men så får vi igen et dumt mål imod os, og så er det op ad bakke på ny, fortæller Pleidrup.

Cheftræner Jens Olsen roste efter kampen holdet for aldrig at give op, og det er ifølge Lars Pleidrup da også værd at tage med videre.

– Vi mistede aldrig troen på, at vi kunne få noget med hjem. Vi kunne mærke, at de blev nervøse i anden halvleg, og det er jo også os, der styrede tempoet i kampen. Det nytter bare ikke så meget, når hele holdet træffer så dårlige beslutninger, når vi forsvarer, og det skal vi arbejde rigtig hårdt på, siger Pleidrup, inden han slutter.

– Nu skal vi analysere på kampen, og der er nogle positive ting, som vi kan arbejde videre på. Får vi videreudviklet på det og samtidig bliver bedre til at agere i vores dårlige perioder, så er der gode ting i vente.

Næste opgave for Lars Pleidrup og co. er på søndag, når modstanderen hedder Viborg FF.