Seneste nyt

Andreas Holm: Klubben tiltaler mig rigtig meget

af

Midterforsvareren Andreas Holm er ny mand i NFC-truppen, og det skyldes ikke mindst, at klubben og de store ambitioner tiltaler ham.

Der var i dag nyt blod på træningsbanen, da 193 cm høje Andreas Holm gjorde sin entré i NFC.

Midterforsvareren har i de seneste seks år både spillet Superliga, 1. division og 2. division for FC Helsingør, men nu er han glad for at være havnet i Nykøbing FC.

– Jeg er utrolig glad for nu at være i Nykøbing FC. Jeg havde nogle rigtig gode snakket med Claus (Jensen, red.) om klubbens og dens ambitioner, og de tiltalte mig virkelig, siger Holm inden, at han fortsætter.

– Samtidig kendte jeg nogle af de spillere, som er her i forvejen, og de har talt meget varmt om klubben og selve stedet. Så jeg var aldrig rigtig i tvivl, da den her mulighed opstod.

Mandag var Andreas’ første dag på træningsbanen med sine nye holdkammerater, og han er glad for niveauet samt måden, som der vil spilles fodbold på.

– Man mærker lynhurtigt, at der er masser af kvalitet på holdet. Samtidig kan jeg også rigtig godt lide klubbens måde at spille fodbold på med stor aggressivitet og et offensivt mindset. Jeg er meget glad for, at jeg nu er en del af klubben, og jeg glæder mig over at være i gang, slutter Holm.