Seneste nyt

Andreas Holm: Forlængelsen var ikke en svær beslutning

af

Forsvarsgeneralen Andreas Holm satte tidligere på dagen sin underskrift på en kontraktforlængelse. Det var ifølge ham selv ikke en svær beslutning.

Når to parter er glade for hinanden, er det sjældent svært at blive enige.

Det var tilfældet for Nykøbing FC og Andreas Holm, der tidligere lørdag begge satte sin signatur på en kontraktforlængelse, hvorfor aftalen nu løber frem til sommeren 2022.

Hverken klub eller Andreas Holm lægger nemlig skjul på, at det seneste års samarbejde har været en fornøjelse.

– Det har været et rigtig, rigtig godt år, og jeg har fra dag ét været meget glad for at være i Nykøbing FC. Heldigvis har det været gensidigt, så det lå lige til højrebenet for mig at forlænge, siger Andreas Holm inden, at han fortsætter.

– Det var ikke et svært valg for mig at skrive under på den her aftale. Nykøbing FC er en fantastisk klub, projektet er spændende og folkene omkring holdet brænder for at være her. Det vil jeg selvfølgelig fortsat gerne være en del af og sammen med drengene tage næste skridt.

Netop næste skridt er et emne, der bliver snakket lystigt om i øjeblikket, da NFC efter sommer skifter 2. division ud med NordicBet Ligaen.

Andreas Holm glæder sig til at tage næste skridt sammen med resten af holdet.

– Det er fantastisk, at vi rykkede op, og det bliver utroligt spændende, at vi nu som hold skal ud og prøve os af i NordicBet Ligaen, der er stærkere end nogensinde. Jeg er glad for, at jeg også skal være med på den rejse, slutter han.

Andreas Holm har foreløbigt spillet 20 kampe og scoret tre mål for NFC.