Seneste nyt

Andersen: Vi er i gang med at bygge et fort

af

Mikkel Andersen ser frem mod morgendagens opgør mod FC Fredericia, hvor han håber på samme flotte opbakning som mod Lyngby.

Nykøbing FC fightede og sloges i sidste weekend mod Lyngby, men desværre viste det sig fem minutter inde i overtiden, at det ikke var nok til point.

Skuffelsen efter kampen var derfor til at tage at føle på, men den har for længst lagt sig, og spillerne er klar til at gå ud og præstere i morgen mod FC Fredericia.

– Vi havde en rigtig god fornemmelse i Lyngby-kampen, og da man fik lidt perspektiv på det hele efter skuffelsen, kom man hurtigt videre. Vi synes, at vi var helt med i kampen, og det giver en super god følelse forud for søndagens kamp mod FC Fredericia, siger Mikkel Andersen, som mener, at holdet har haft en god træningsuge.

– Vi har arbejdet meget videre med alle vores principper, og samtidig kan man godt mærke, at de indbyrdes relationer hele tiden bliver stærkere. Vi føler, at vi er et godt sted.

Den gode følelse skyldes ikke kun spillet på banen, men også den store opbakning, som spillerne mærkede fra tribunerne.

– Det var fedt med så mange fans på stadion i sidste weekend. Vi er i gang med at bygge et fort i Lollands Bank Park, og selvom vi tabte i sidste weekend, så var det tydeligt at se, hvad vi kan opnå med et medlevende og talrigt publikum. Jeg håber på samme opbakning mod Fredericia, slutter den målfarlige højreback.

Du kan købe billet til kampen via nfc.eventii.dk.