Seneste nyt

Andersen: Fredericia ligger fint til os

af

Mikkel Andersen glæder sig til søndagens kamp mod Fredericia, som han regner med bliver en god kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold.

Tilbage i starten af september spillede Nykøbing FC en dramatisk kamp i Fredericia efter en kamp, der kunne være tippet begge veje.

Back Mikkel Andersen husker især tilbage på første halvleg, hvor Nykøbing FC havde godt styr på søndagens modstander.

– Jeg husker vores kamp i Monjasa Park som en spændende og velspillet en af slagsen, hvor vi især var gode i de første 45 minutter. Det var en af vores bedre halvlege i denne sæson, og vi skal tage med os, at vi allerede én gang i denne sæson har vist, at vi kan levere mod Fredericia, siger Mikkel Andersen.

FC Fredericia er kendt for gerne at ville spille teknisk fodbold – akkurat som Nykøbing FC. Den form for modstander ligger ifølge Mikkel Andersen ganske godt til ham og holdkammeraterne.

– Vi er bedst mod hold, der rent faktisk gider at spille fodbold og som os selv sætter pris på en offensiv og teknisk form for spillestil. Fredericia falder i den kategori, så jeg tror meget på, at vi kan få alle tre point, fortæller Andersen, der desuden tror på en ny underholdende kamp i CM Arena.

– Det var voldsomt sidst, at vi mødte Fredericia, og vi tager gerne et opgør med samme store spænding og intensitet. Den her gang skal vi bare være mere kyniske i begge felter og snuppe alle tre point, slutter han.

Der er kickoff i CM Arena i morgen kl. 14:00.