Seneste nyt

Amagerkys til NFC i Sundby Idrætspark

af

Nykøbing FC havde en svær aften i hovedstaden, da Fremad Amager vandt med hele 4-0 efter en vild første halvleg.

Der var ikke meget, der fungerede for Nykøbing FC onsdag aften i Sundby Idrætspark, hvor hjemmeholdet vandt en knusende 4-0-sejr.

Nykøbing FC var ellers tæt på en regulær drømmestart, da Mikkel Dahl fandt Sebastian Koch i en god position lige indenfor hjemmeholdets felt. Kochs afslutning blev dog reddet af Nicklas Dannevang.

Minuttet efter gik det så desværre galt i den anden ende. Sebastian Olsen diskede op med en god redning fra tæt hold, men hjemmeholdet fulgte op og sparkede bolden i det tomme net til 1-0.

Fremad Amager sad på det hele i de første 20 minutter, og Sebastian Olsen måtte finde et par gode aktioner frem for at forhindre en tidlig udbygning af føringen.

Efter 20 minutter og 10 minutter frem havde Nykøbing FC en god periode, hvor det blev til flere gode chancer. Tættest på var Mathias Gehrt med en afslutning fra kanten af feltet, men målmanden reddede flot til hjørnespark.

I første halvleg sidste kvarter blev Nykøbing FC most. Kristoffer Munksgaard gjorde det til 2-0 inden, at Emmanuel Toku udbyggede til 3-0 og Lukas Engel kunne pande et hjørnespark i nettet til 4-0 kort før pausefløjtet.

Dermed gik Fremad Amager til pause med en 4-0-føring efter en 1. halvleg, som ingen i Nykøbing FC kunne være tilfredse med.

I anden halvleg blev der sadlet gevaldigt om. Nykøbing FC skiftede hele tre mand, og organisationen kom langt bedre på plads.

Kampen dalede dog samtidig gevaldigt i tempo, og det blev også langt mere småt med chancer til begge hold.

Efter 55 minutter var Mikkel Dahl tæt på en stor chance, da Mathias Gehrt flot fandt ham i dybden, men den sidste skarphed manglede.

Efter 70 minutter var Fremad Amager tæt på at slippe alene igennem efter en lang bold i dybden, men Sebastian Olsen læste situationen flot og fik clearet den ellers gode aflevering.

Kort før tid kom Mikkel Dahl til en chance, men afslutningen fra noget nær mållinjen blev reddet i fin stil af Fremad Amagers mål.

Minuttet efter var det Fremad Amagers tur til en lille chance, men Kristoffer Munkgaards afslutning efter en omstilling sad sikkert i lapperne på Sebastian Olsen.

Det blev ikke til flere chancer i Sundby Idrætspark, hvor kampen mere eller mindre var afgjort efter en flot første halvleg af hjemmeholdet.

Næste opgave for Nykøbing FC er på mandag, hvor der venter en tur til Viborg.

Fremad Amager – Nykøbing FC

NordicBet Ligaen 28. spillerunde.

Sundby Idrætspark, 1. Juli 2020, kl. 18:00.

4-0, (4-0)

1-0, Felix Winther (2 min)

2-0, Kristoffer Munksgaard (31 min)

3-0, Emmanuel Toku (38 min)

4-0, Lukas Engel (42 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen, Mikkel Andersen (45. Simon Schultz), Jacob Egeris (73. Gustav Kjeldsen), Jordan Wilson, Chris Thorsheim, Mathias Thrane, Lars Pleidrup, Sebastian Koch (45. Mathias Kristensen), Emilio Simonsen (45. Mads Carlson), Mathias Gehrt (65. Nikolaj Bonde), Mikkel Dahl.